Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Tot el que no volen que sàpigues de les dietes miracle

Tot el que no volen que sàpigues de les dietes miracle

dietes miracle Milers i milers de persones s’embarquen diàriament a la recerca de la dieta perfecta que els faci perdre quantitats quantioses de pes en un temps rècord, el que coneixem més comunament com: dietes miracle. Dietes que prometen uns resultats espectaculars en un període de temps molt breu. Però ¿quins riscos suposen les arxiconegudes dietes miracle?, són efectives?, o, al contrari, ¿són perilloses? T’ho expliquem! L’augment de l’interès de la gent pel seu pes a causa de les malalties derivades de l’obesitat ha generat un augment de la preocupació per la dieta i, especialment, per perdre pes. Això ha suposat que recórrer a les dietes miracle, les quals prometen una pèrdua de pes senzilla i veloç, sigui una mica més cada vegada més freqüent. Però ALERTA! les dietes miracle es presenten com una arma de doble tall, ja que prometen resultats, però no avisen de les seves conseqüències. Però, és clar, qui es posa a llegir-se la lletra petita quan et prometen que pots perdre 10 quilos en una setmana? Al blog d’avui venim a desmantellar tots els secrets de les principals dietes miracle:

  • Dieta de la carxofa: Aquesta dieta que basa la seva proposta en la carxofa com el centre del tot. Proposa la ingesta durant una setmana de pràctica i únicament carxofa, el que acaba generant en tots els seus adeptes, com la majoria d’aquestes dietes, una pèrdua ràpida de pes. El que potser, no es compta tant d’aquesta dieta és l’efecte rebot que genera i la manca de nutrients que pot acabar passant factura a l’organisme a causa de només tenir una principal font d’aliment, la carxofa.
  • Dieta de la lluna: Encara que pugui semblar una dieta producte de les tradicions d’una tribu apatxe, no. Dins de les dietes miracle aquesta és, sens dubte, una de les més surrealistes. Aquesta dieta vincula l’alimentació amb les fases de la lluna i, proposa un dejuni a base d’aigua que acaba derivant en el famós efecte rebot, ja que, mentre que els primers dies provoca una gran pèrdua de pes, el que s’està perdent són líquids, no greix.
  • Dieta Dukan: Aquesta és una de les dietes miracle que gaudeix de major credibilitat. No obstant això, no deixa de ser una dieta perjudicial més. A causa de les fases que proposa aquesta dieta el cos perd molts nutrients necessaris, a més de no encarregar-se d’eliminar el greix, sinó d’acabar amb la massa muscular. Ho sentim, però no li donem l’aprovat.
  • Dieta de la sopa de ceba: Les sopes són unes fixes de les dietes miracle i, en aquest cas, la sopa de ceba no anava a ser menys. Aquesta dieta demana als seus adeptes consumir, únicament, sopa durant una setmana en totes el seu àpat, les quals podran combinar amb un grup d’aliments per dia. Advertim que és molt important que aquesta dieta, en cap cas, s’ha d’allargar més d’una setmana, ja que, acaba provocant una pèrdua de pes (especialment líquids) però a la fi acaba generant, un cop més, l’efecte rebot i una manca important de nutrients en els seus seguidors.

Com hauràs pogut comprovar no és or tot el que llueix en el món de les dietes miracle. Que més aviat que dietes miracle les podríem catalogar de malson. Per aquest motiu, nosaltres, en Linkia FP sabent de la importància que té la dietètica en l’actualitat disposem de dos cursos que, lluny de les bogeries que proposen les dietes miracle, se centren en una tipologia de dietètica específica que cobreix les necessitats de molts sectors. Grau Superior en Dietètica a distància: Aquest tipus d’educació en línia permet a tothom formar-se d’una manera còmoda i senzilla que t’ensenya la importància dels nutrients que necessita el cos i que capacita els estudiants per entendre les necessitats de cada persona a nivell vitamínic i proteic, a més d’alertar dels riscos que impliquen algunes dietes, com les dietes miracle. D’altra banda, també comptem amb un altre curs de Dietètica esportiva a distància: En el món de l’esport no hi ha cabuda per a les dietes miracle, i l’alimentació ha de ser molt acuradament seleccionada. L’elaboració de dietes adaptades a les necessitats de cada esport i de cada competidor s’ha convertit en una part important de la vida dels esportistes d’elit. Casos com el del jugador de futbol mundialment conegut, Leo Messi , són un exemple: a través d’una dieta adequada a les seves necessitats va aconseguir consagrar-se com el millor jugador de el món i va poder lliurar-se del llast que arrossegava amb les lesions. ¿Dietes miracle? No, dietes esportives. Segueixes sense pensar què no estàs fet per a la dietètica? Llavors dona un cop d’ull a algun dels nostres altres cursos d’FP a distància , segur que n’hi ha un fet per a tu. Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: Tot el que amaguen les dietes miracle. T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • Tot el que no volen que sàpigues de les dietes miracle

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK