Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quines són les millors aplicacions per editar vídeos?

Quines són les millors aplicacions per editar vídeos?

aplicacions per editar vídeosTik Tok, Instagram Stories, Youtube, Reels i un llarg etcètera de formats i aplicacions semblen haver convertit el vídeo en el nou mitjà d’expressió per excel·lència de les xarxes socials. L’hegemonia de les fotos sembla que, cada vegada, es veu més amenaçada pel format dels vídeos. Per això, ens veiem amb l’obligació d’ensenyar-te algunes aplicacions per editar vídeos que et seran molt útils perquè tinguis unes xarxes socials perfectes i amb un contingut a l’última. Però, això no és tot, també t’ensenyarem alguns programes per editar vídeos de manera professional i que el seu coneixement segur que et serà molt ben valorat en un munt de llocs de treball. Anem a això!

Aplicacions per editar vídeos per xarxes socials

Aquestes aplicacions per fer vídeos són les perfectes per a tot aquell que vulgui editar des del seu propi mòbil.

  • Perfect vídeo : Sens dubte, una de les nostres aplicacions per editar vídeos favorits és Perfect Video, té multitud de funcions i és tremendament fàcil d’utilitzar. A més, consta amb un munt d’opcions que et permeten des d’alentir un vídeo a canviar els seus colors. El seu funcionament és molt fàcil d’entendre i té un munt de transicions espectaculars. Però, per descomptat, havia de tenir un però, i és que és de pagament. Però tan sols per cinc euros és teva!
  • InShot : És una de les aplicacions per editar vídeos per excel·lència. No hi ha influencer que no s’hagi servit d’aquesta app d’edició de vídeos per alguna de les seves publicacions. Encara que també té algunes funcions d’edició de fotos, InShot, dona accés a tots els seus usuaris a totes les eines pròpies de l’edició de vídeos, i a més, compta amb una biblioteca musical pròpia que et permetrà poder fer meravelles, i que els teus vídeos comptin amb un fil musical que amenitzi totes les teves experiències. Està clar que és una de les millors aplicacions per fer vídeos des del teu s martphone.
  • Dazz cam : Ideal tant per a l’edició de fotos com de vídeos. L’única pega, un cop més, que és de pagament. Aquesta aplicació va a aconseguir obtenir els millors resultats de les teves fotos i vídeos aportant aquest look tan vinatge, propi de la fotografia analògica. L’actor i fotògraf, Guillermo Campra , ens la va recomanar i ens encanta! Aquesta aplicació ens ofereix multitud de filtres que ens permeten estalviar-nos els diners de comprar una càmera analògica i poder aconseguir que els nostres vídeos i fotos tinguin aquesta màgia pròpia de les pel·lícules dels anys 70.

Aquestes són les principals aplicacions per editar vídeos per a xarxes socials, però si estàs interessat en les aplicacions que busquen un nivell d’edició que va més enllà de les aplicacions que pots trobar la teva App Store o Google Play, segueix llegint, perquè hem de recomanar- dos programes per editar vídeos d’una manera molt més professionalitzada.

Programes per editar vídeos des del teu ordinador

Si el que busques no és pujar un vídeo a les teves xarxes socials sinó alguna cosa més professional aquests programes per editar vídeos poden ser la teva salvació.

  • iMovie : Aquest programa per editar vídeos, malauradament, només és compatible amb els aparells d’Apple. Però, si tens un d’ells, et podem garantir que dominar aquest programa és molt senzill i et permetrà poder realitzar unes bones edicions ja sigui tant per a treballs acadèmics com per a vídeos amb una mica més de complexitat.
  • Final Cut Pro : Sens dubte, per als aficionats del món audiovisual aquest editor de vídeos en línia, disponible només per a Apple, és un imprescindible. Capaç de donar uns resultats molt professionals és un dels programes per editar vídeos més demandats. Si tens pensat introduir-te de manera més professional al món audiovisual aquest programa et pot permetre una creació de contingut òptima i de molta qualitat. A més de comptar amb moltes eines que encara deixaran el teu treball més excel·lent.

Per descomptat, com hem dit, sembla que el format de vídeo és cada vegada més demandat i reconegut pels usuaris a la xarxa, de manera que aquestes aplicacions ja no poden faltar ni al teu mòbil ni ordinador. A més, la importància de l’audiovisual també ha generat un canvi en indústries com la de la publicitat, és per això, que en Linkia FP volem que el nostre curs d’FP de Màrqueting i Publicitat a distància compti amb totes les actualitzacions i tendències que adopta el món de la comunicació 2.0. Fes-li un cop d’ull!

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: Quines són les millors aplicacions per editar vídeos? T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • Quines són les millors aplicacions per editar vídeos?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK