Escola de cursos Online Xtudeo

Linkia FP crea una nova escola de cursos Online per a professionals!
xtudeo.com
T'apuntes a donar el SEGÜENT PAS?
Vols complementar la teva formació professional amb cursos enfocats i amb les millors sortides professionals?
Xtudeo neix de Linkia FP, líder en Formació Professional Oficial a Distància a Espanya.
Una escola de cursos Online

Els prestigiosos centres docents de formació professional de grau mitjà i superior adscrits a Linkia FP aporten el professorat, el coneixement i les metodologies innovadores fruit d’anys d’experiència impartint formació reglada, necessaris per oferir una FP a distància de qualitat. Linkia FP compta amb una xarxa de més de 50.000 empreses en la seva xarxa A partir d’aquesta experiència, Xtudeo neix per cobrir la necessitat de molts professionals: una formació específica i concentrada en el temps per adquirir un coneixement concret i pràctic. Xtudeo incorpora les metodologies Online més innovadores i un ADN molt vinculat a el món empresarial.

Els nostres Cursos estan validats per Empreses Punteres

L’ocupabilitat dels nostres estudiants és la base de la nostra missió i per això comptem amb la col·laboració d’empreses líders en el seu sector que participen en el disseny dels cursos.

Experts de primera categoria

Darrere de cada curs de Xtudeo hi ha un professor expert en la matèria, que aporta el coneixement i les metodologies innovadores fruit d’anys d’experiència impartint Formació online. En els cursos de Xtudeo, rebràs feedback personalitzat de l’expert.

Aprèn de manera àgil i flexible

L’experiència d’aprenentatge en els cursos que ofereix Xtudeo integra les últimes tecnologies d’aprenentatge mitjançant classes gravades, documents de suport en pdf, exercicis pràctics i un campus en línia intuïtiu i que facilita l’adquisició de coneixements.

En XTUDEO podràs complementar la teva formació professional amb cursos enfocats i amb les millors sortides professionals.

visita Xtudeo.com