Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Tallers Presencials de Linkia FP Formació a distància

Tallers Presencials de Linkia FP Formació a distància

Després d’uns quants caps de setmana amb força moviment per Linkia FP, per fi arriba la calma, i això és degut al fet que alguns alumnes de formació a distància han hagut de desplaçar-se a les seus que oferíem per realitzar els tallers presencials dels cicles de gestió d’Allotjaments turístics, Farmàcia i Parafarmàcia i Cures d’auxiliar d’infermeria. Alguns dels cicles de Formació a distància que ofereix Linkia FP, requereixen de tallers pràctics amb l’objectiu que l’alumnat que estigui cursant aquests cicles, pugui aprendre diferents tècniques, procediments i habilitats que els professionals en aquest sector necessiten. Durant el mes de novembre hem realitzat tallers pràctics de:

  • Cicle superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, on el coordinador i professor de la lliçó de Gestió de Departaments de pisos ha pogut establir el primer contacte físic amb els seus alumnes / as després de mesos de conèixer-los a través de la pantalla, per explicar-los de primera mà totes les funcions que han de realitzar els professionals que vulguin dedicar-se a aquest sector. Juntament amb el docent, els / les alumnes / as han pogut passar un cap de setmana amb dues governantes d’un hotel de Barcelona, Hotel Catalonia Atenes (on els volem donar les gràcies per la seva motivació, dedicació i entusiasme a l’hora d’ensenyar totes les seves tasques), els quals van poder observar el treball de les cambreres de pisos, realitzar la supervisió de les habitacions, la realització de les habitacions durant les entrades i sortides dels clients, però sobretot, poder experimentar de primera mà la realitat que es viu en un hotel. Molts d’aquests / es alumnes / es, tot i estudiar el cicle de gestió d’allotjaments turístics no coneixen totes les sortides professionals que ofereix el grau, per aquest motiu, per a nosaltres és fonamental que assisteixin als tallers i coneguin la vida d’un hotel gran on es porta a terme moltes de les funcions que pot realitzar un tècnic en gestió d’allotjaments. Tallers Presencials de Linkia FP Formació a distància
  • Cicle mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia: els tallers presencials d’aquest cicle de formació a distància els hem dividit en dos caps de setmana (un per als / les alumnes / as que cursen primer any i l’altre per als / les alumnes / as que realitzen el segon any). Els tallers que realitzem a Linkia FP de formació a distància estan vinculats a mòduls de caràcter molt pràctic i per aquest motiu, intentem que l’alumnat que ha de presentar-tregui el màxim profit i conegui a la perfecció el que pot trobar-se en el moment de realitzar les pràctiques o bé quan accedeixi a el món laboral.

Aquest any per primera vegada els / les alumnes / as de formació a distància de primer any han hagut de realitzar dos grups per separat ja que eren un total de 48 persones. El motiu dels dos grups és perquè Linkia FP abans de res vol que els alumnes aprenguin i sobretot puguin practicar en grups petits totes les pràctiques requerides per entendre correctament els continguts. L’alumnat que ha assistit ha pogut posar en pràctica aspectes de l’mòduls com ara la interpretació d’informació d’envasos de medicaments i cupons, procediment de devolució d’un producte o la interpretació de receptes oficials i el seu procés de dispensació entre d’altres.

Els / les alumnes / as de segon, atès que ja han realitzat els anteriors tallers, i que els seus coneixements són més elevats, s’han centrat en continguts més detallats com el catàleg de productes de farmàcia i parafarmàcia i el seu programa de Bot Plus, elaboració de cremes nutritives per a la pell, i fins i tot l’elaboració d’una solució per gargarismes de l’Formulari Nacional per usar-la com col·lutori antisèptic.

En aquestes línies volem donar-los les gràcies a tots els alumnes que s’han desplaçat pel seu entusiasme durant el cap de setmana dels tallers i sobretot per passar 3 dies intensos amb ganes d’esprémer a l’màxim els coneixements que han aportat els nostres docents.

Tallers Presencials de Linkia FP Formació a distància

  • Cicle mitjà de Cures Auxiliar d’Infermeria: aquest cicle de formació a distància, és un dels graus on tenim més alumnes / as matriculats / es. Per aquest motiu, els tallers presencials els realitzem en diferents seus (Barcelona, Madrid i Sevilla) i són els / les alumnes / es els / les que escullen on poder realitzar-los per proximitat. Aquests tallers són dels més pràctics atès que un professional que vulgui dedicar-se a la sanitat considerem que ha de conèixer cadascuna de les tasques que realitzarà en el món laboral. Per aquest motiu, fem immersió completa en la realitat de la pràctica clínica diària, els proporcionem unes eines perquè puguin descobrir el que és l’essència de la infermeria.

Una de les característiques que any rere any succeeix en aquests tallers és que els / les alumnes / as sempre vénen molt motivats i fa que el personal docent aprengui amb ells / es i se sentin realitzats.

Tallers Presencials de Linkia FP Formació a distància A tots els alumnes que s’han desplaçat, als quals han hagut de demanar hores a la feina, als que en tot moment han mantingut un somriure tot i estar força hores de tallers, etc donar-vos les gràcies per fer-nos créixer amb els vostres suggeriments ia pensar que la formació a distància és una educació d’alta qualitat.

  • Home
  • Blog
  • Tallers Presencials de Linkia FP Formació a distància

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK