Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Tallers Presencials de l’FP cicle superior Gestió d’Allotjaments Turístics

Tallers Presencials de l’FP cicle superior Gestió d’Allotjaments Turístics

En Linkia FP , algun dels Cicles Formatius a distància compta amb mòduls de caràcter pràctic, per aquest motiu s’organitzen tallers presencials. En el cas cicle formatiu de grau superior de gestió d’allotjaments turístics, de la família professional de grau superior de turisme, el taller va relacionat amb el mòdul de Gestió de Departaments de pisos, que compta amb 20 hores presencials i es realitzen durant un cap de setmana. Aquest any, van acudir un total de 33 alumnes, residents a diferents ciutats i províncies del territori espanyol.

Com cada any, els alumnes de segon curs de gestió d’allotjaments turístics es reuneixen al centre adscrit a Linkia FP, Centre d’Estudis Monlau , a Barcelona. Els professors encarregats van introduir als alumnes els temes principals que anaven a tractar durant el cap de setmana i introduir les sortides professionals d’estudiar turisme.

Per primera vegada, els nostres alumnes van visitar l’Hotel NH Barcelona Mar, i van poder posar en pràctica tot l’après a les classes en línia, a més de comptar amb l’ajuda d’una governanta que els instruïa en casos pràctics. Els alumnes van estar observant el treball de les cambreres de pisos, la supervisió de les habitacions i realització d’habitacions durant les entrades i sortides dels clients. En definitiva, van poder viure l’experiència real de treballar en un hotel i comprovar així diverses de les sortides professionals d’estudiar turisme que ofereix el cicle formatiu de grau superior de gestió d’allotjaments turístics.

Durant les classes presencials, els professors els van organitzar una altra sèrie d’activitats complementàries en forma de “Tallers pràctics” al Centre d’Estudis Monlau. Al taller de planxa es practiquen tècniques de planxa i assecat actuals que permeten optimitzar temps en una activitat diària en la gestió d’un hotel. El taller de costura és important pel desgast que els materials tèxtils d’un hotel tenen i que han de reparar-se. Els tallers de sabons, amenities artesans, decoració floral i origami amb tovalloles aporten un valor afegit que es pot interpretar en funció de la imatge de marca de cada allotjament turístic.

En els tallers de gestió d’allotjaments turístics es fomenta, en tot moment, el treball en equip, la creativitat en les elaboracions i cura i atenció que el client del sector de l’hostaleria busca en tot moment. Són una gran oportunitat de posar en pràctica tota la teoria adquirida fins al moment, a més de complementar coneixements i resoldre dubtes amb els professors del mòdul. Estudiar turisme requereix d’un coneixement important del sector i poder participar en la dinàmica d’un hotel durant un cap de setmana permet a l’alumnat conèixer casos pràctics i dinàmiques de treball.

Tens dubtes sobre el grau superior de turisme o sobre la metodologia en Linkia FP?
Escriu-nos a info@linkia.interficie.com o truca’ns al 900 67 02 02 i t’informarem del que necessitis!
  • Home
  • Blog
  • Tallers Presencials de l’FP cicle superior Gestió d’Allotjaments Turístics

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK