Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què puc estudiar per trobar feina?

Què puc estudiar per trobar feina?

Una de les claus per trobar una bona feina sorgeix, en la majoria dels casos, a l’haver cursat una formació professional que t’ofereixi infinitat de sortides professionals. Però quan toca l’hora de decidir-se per què estudiar, sorgeixen els dubtes sobre si s’està escollint la carrera professional adequada. Si has estat donant-li voltes sobre què pots estudiar per trobar feina, et parlem dels cicles de FP adequats per trobar ràpidament ocupació.

Administració i gestió d’empreses

Les economies de tot el món depenen d’empresaris qualificats per crear llocs de treball i portar béns i serveis útils als mercats. Un títol en administració i administració d’empreses podria obrir camins professionals que condueixin a alts salaris, satisfacció laboral i oportunitats gairebé il·limitades per al creixement.

Totes les empreses necessiten gerents i administradors per manejar les operacions diàries. Els gerents i administradors també són essencials per al creixement i la rendibilitat d’una empresa comercial. Obtenir un títol et dóna més opcions quan busques feina. Els nous graduats poden qualificar per a diversos llocs de nivell d’entrada.

Els gerents de publicitat, promoció i màrqueting usen el seu coneixement comercial per atreure clients nous i recurrents amb concursos, obsequis i altres tècniques de màrqueting. També poden manejar la planificació i execució de campanyes de màrqueting, la gestió de pressupostos i la investigació de mercat.

Els agents d’assegurances ajuden als seus clients a protegir els seus actius importants. Analitzen les necessitats del client i suggereixen productes d’assegurances que s’ajusten a la seva situació actual i objectius futurs. L’Oficina d’Estadístiques Laborals suggereix que aquells que segueixen una carrera com a agent d’assegurances han de tenir un títol universitari per a les millors opcions de carrera.

Els gerents de vendes són responsables d’analitzar els patrons de vendes i ajustar-los per obtenir el màxim benefici. També coordinen els esforços del seu personal de vendes, fixen els preus dels béns i serveis i fan servir les seves habilitats interpersonals per resoldre els problemes dels clients insatisfets.

Estudiar Educació Infantil a Distància

Els educadors infantils juguen un paper molt important en el desenvolupament de l’infant. Inspiren les ments joves, les exposen a les alegries de l’aprenentatge i els donen la base per a l’èxit de tota la vida. Educació Infantil és un dels estudis amb més projecció laboral, ja que sempre hi ha centres d’educació que requereixen aquest tipus d’educadors. A través d’una FP d’Educació Infantil s’aprèn sobre les fites de desenvolupament que els nens fan des del naixement fins als 5 anys, des gatejar fins a parlar en oracions completes. Aquest coneixement ajuda als diferents professionals a aprendre a treballar amb diferents grups d’edat i la millor manera d’ajudar-los a aprendre. De fet, la majoria de el desenvolupament cerebral d’un nen passa durant els primers tres anys de vida, i pot ajudar els nens a aconseguir fites en el desenvolupament a diferents edats.

Desenvolupament d’aplicacions web

El desenvolupament web combina creativitat i habilitats analítiques a la perfecció, i és una opció perfecta per a aquells que presten especial atenció als detalls i amb ull per al disseny. Si coneixes un llenguatge de programació i tens experiència amb la gestió de bases de dades, no hi ha res que t’impedeixi seguir una carrera en desenvolupament web. Moltes organitzacions ofereixen capacitació en el treball, de manera que estaràs a el dia abans de donar-te compte. A més, cal tenir molt present que la informàtica ho és tot en el món actual, de manera que tenir els coneixements i l’experiència adequada en el món de el desenvolupament web obre moltes portes a nivell professional.

Ser higienista bucodental

La preocupació per l’estètica i per la salut ha portat a l’obertura de nombroses clíniques dentals. És per això pel que estudiar per ser higienista bucodental és una professió amb àmplies sortides laborals. I és que estudiar Higiene Bucodental et permetrà treballar en qualsevol clínica dental sent la mà dreta de l’odontòleg. Realitzaràs exploracions i avaluacions de l’estat de salut dental dels pacients. A més, es tracta d’una professió molt ben valorada en la societat a nivell professional, sent els seus sous altament competitius.

Estudia un cicle superior

Finalment, si vols trobar feina tot just acabar els teus estudis, el més recomanable és estudiar un cicle formatiu a distància. A través d’un grau superior s’adquireixen les competències i coneixements necessaris per estar ben format i preparat per quan se surti a el mercat laboral. A més, els cicles tenen una durada de dos anys i són eminentment pràctics.

En l’actualitat la FP són els estudis professionals més propers a la realitat de l’mercat de treball i donen resposta a la necessitat actual de demanda d’ocupació de personal qualificat especialitzat en els diferents sectors professionals. Als ensenyaments de FP no només poden acudir els alumnes que les trien com una segona opció educativa, bé per haver abandonat prèviament els estudis (de caràcter general o professional), bé perquè han decidit canviar el seu itinerari educatiu.

Per a això, es recomana que estudiïn un grau de FP totes aquelles persones que vegin els ensenyaments tant de grau mitjà com de grau superior com una opció atractiva, accessible i d’alta qualitat que li facilitarà una formació innovadora i flexible, molt propera a la realitat social i empresarial, que li permetrà adaptar-se a la diversificació de les tasques i diferents llocs de treball i a l’acabar li facilitarà una inserció laboral satisfactòria en allò per al que l’alumne s’ha format.

L’FP és el camí més ràpid per accedir a el mercat laboral. No t’ho pensis més!

  • Home
  • Blog
  • Què puc estudiar per trobar feina?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK