Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quina formació professional estudiar als 40 anys?

Quina formació professional estudiar als 40 anys?

Importa l’edat a l’hora de començar un nou treball o de pensar en el futur professional? La majoria de les persones tendeixen a creure que l’edat importa, però s’equivoquen. L’edat no és determinant a l’hora de triar estudiar una formació professional o de perseguir els somnis. Reciclar-se professionalment és una decisió difícil de prendre es tingui l’edat que es tingui. Caldrà renunciar a certes coses i sacrificar altres. Complicat es presenta el cas per a treballadors de 40 anys, que normalment tenen més responsabilitats personals a les quals fer front, però no és impossible. Es pot estudiar a qualsevol edat, inclòs quan s’han superat els 40 anys. ¿Què estudiar als 40 anys? Segueix llegint que t’aconsellem el millor!

Els millors estudis de formació professional

Hi ha moltes sortides professionals per a algú que ja ha complert els 40. Entre la formació professional d’estudiar amb 40 anys destaca la que té a veure amb l’economia i les finances. I és que ja siguin finances, comptabilitat o administració, qualsevol d’aquestes branques d’estudis d’FP són un lloc ideal per als estudiants de 40 anys o més. Per què estudiar una Formació Professional que estigui lligada al món de l’economia? Principalment perquè quan se sobrepassa certa edat, com en aquest cas, els 40 anys, les empreses solen preferir a persones amb experiència tant personal com professional en camps com l’econòmic. Per això, triar estudis relacionats amb l’economia, seran un valor gairebé segur a l’hora de buscar noves sortides laborals quan s’han sobrepassat els 40 anys. D’altra banda, hi ha itineraris laborals que són molt valuosos per a les persones que volen estudiar una formació professional amb 40 anys com són aquells que estan relacionats amb la direcció d’empreses. Per què estudiar direcció d’empreses quan es tenen 40 anys ?, et preguntaràs. Precisament perquè la maduresa és un aliat d’aquestes persones, ja que les companyies prefereixen a professionals d’una edat prou jove però prou madura perquè les seves decisions es portin a terme en base als criteris de professionalitat, respecte i lideratge. Si t’apassiona la comunicació i la persuasió, el sector del comerç i del màrqueting és l’idoni també per a persones que ja han superat els 40 anys, sense importar en quin sector es té experiència prèvia. I és que en l’àmbit del màrqueting qualsevol tipus d’experiència compte, ja que el màrqueting és útil per comunicar qualsevol cosa. L’auge de les noves tecnologies i concretament, el ràpid creixement del comerç electrònic està motivant canvis accelerats en el sector, com el desenvolupament de nous serveis i empreses. El sector del comerç i del màrqueting serveix per donar una empenta a la carrera professional, i molts ho aconsegueixen quan superen els 40 anys. D’altra banda, si es vol optar per un treball segur i amb bones perspectives de futur, fer estudis sanitaris als 40 anys és també una excel·lent opció. Els cicles de formació professional de la Sanitat integren els diferents aspectes de la pràctica clínica i la gestió sanitària, i aborden coneixements i pràctiques per a la promoció de la salut, la prevenció de les malalties i l’optimització de la qualitat de vida i el benestar de usuaris i pacients. Una cosa que permetrà a una persona amb 40 anys adquirir competències suficients per treballar en centres de salut.

Estudiar formació professional online als 40 anys

Un cop s’hagi triat què estudiar als 40 anys, cal decantar-se com fer-ho. La millor opció, en aquests casos és optar per una formació professional a distància . Els cicles formatius a distància ofereixen una varietat de programes i cursos, des infermeria fins màrqueting, passant per l’administració i direcció d’empreses. A més, els estudiants de 40 anys poden obtenir tots els títols acadèmics en línia. Així mateix, estudiar una FP en línia quan es tenen 40 anys, dóna als estudiants l’oportunitat de planificar el temps d’estudi durant la resta del dia, en lloc de fer-ho a l’inrevés. Els estudiants poden estudiar i treballar a la seva conveniència. El material del curs està sempre accessible en línia, el que fa innecessaris els viatges a la biblioteca. Tots aquests beneficis ajuden els estudiants de 40 anys a equilibrar el treball i els compromisos familiars amb la seva educació. A més, quan es vol obtenir una formació complementària, es pot fer d’una forma molt més flexible. Els estudiants poden realitzar el seu curs en línia mentre treballen, mentre busquen feina, o mentre passen temps amb la família. A més, el fet d’obtenir un títol de formació professional addicional pot mostrar ambició als possibles ocupadors el desig de mantenir-se preparat per a nous desafiaments. Així que estudiar a partir dels 40 anys és molt positiu.  

  • Home
  • Blog
  • Quina formació professional estudiar als 40 anys?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK