Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant guanya un Agent de Viatges a Espanya

Quant guanya un Agent de Viatges a Espanya

Cuánto gana un Agente de Viajes en España

Estem segurs que ets un amant dels viatges com nosaltres i que alguna vegada has pensat a dedicar-t’hi en el teu futur com a professional. Per això, ets avui aquí, llegint el nostre article, per recollir una mica més d’informació sobre els agents de viatges a Espanya. Ens equivoquem? Segur que no. El turisme és un dels sectors que més despunta al nostre país, ja que els viatgers de tot el món acudeixen a la regió, per conèixer tots i cadascun dels racons més emblemàtics que té aquesta zona. Això sí, moltes vegades, es pregunten què és el més aconsellable que poden veure dels diferents destins i com poden fer-ho a un preu mitjanament assequible. És just aquí, quan entra a jugar el paper dels agents de viatges i t’aconsellen quines són les millors ofertes que pots aprofitar durant la teva estada. I et preguntaràs… quant poden cobrar per això? Doncs bé, en les properes línies resoldrem aquesta qüestió i explicarem, d’una manera detallada, quant guanya un Agent de Viatges a Espanya. A més, aprofitem per mostrar-te que, si realment t’interessa aquesta especialitat i t’agradaria aprendre’n més, a Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments a distància. Un cicle formatiu on podràs aprendre a programar, operar i controlar viatges combinats, així com a desenvolupar la gestió administrativa interna i externa, derivada de les relacions econòmiques amb els clients i proveïdors. Vols saber-ne més? T’expliquem tot el que cal saber, a continuació.   

Quin sou d’un Agent de Viatges a Espanya? 

El sou mitjà d’un Agent de Viatges a Espanya oscil·la aproximadament entre els 10.000 i els 26.000 euros bruts anuals. És un salari, que pot variar en funció de diferents factors, com la formació, el tipus d’empresa, l’experiència, el sector o l’antiguitat, però que destaca, principalment, per l’experiència obtinguda en l’àmbit escollit. Una persona que acaba de començar com a especialista en Agent de Viatges pot començar cobrant 830 euros nets mensuals, però a mesura que vagi guanyant experiència, pot arribar a cobrar fins a 2.150.

Per parlar-ne amb més propietat, és important que destaquem els quatre rangs que hi ha en referència a la capacitat professional en un lloc de treball. 

 • Sense experiència (0-3 anys): El sou mitjà d’una persona, gairebé sense experiència en Agències de Viatges, que té entre 0 i 3 anys de veterania, pot cobrar al voltant de 830 euros nets mensuals. 
 • Experiència mitjana (4-9 anys): El sou mitjà d’una persona que té entre 4 i 9 anys d’experiència laboral pot tenir un salari mitjà de 1.480 euros nets mensuals. 
 • Expert (10-20 anys): El sou mitjà d’un expert puja una mica més respecte als anteriors, per la qual cosa una persona que té entre 10 i 20 anys d’experiència pot cobrar una mitjana de 1.890 euros nets mensuals. 
 • Molta experiència (Més de 20 anys): Finalment, un Agent de Viatges amb més de 20 anys d’experiència al sector, pot esperar un salari aproximat de 1.920 euros nets mensuals. 

Què cal per ser un bon Agent de Viatges a Espanya? 

Per ser un bon agent de viatges a Espanya, no només has de tenir en compte la titulació corresponent al sector. És un aspecte important perquè, al final, dependrà de la formació que obtinguis al llarg de la teva etapa acadèmica, però, però, és una cosa que va més enllà. 

Si realment vols dedicar-t’hi en el teu futur com a especialista i ser un agent de viatges d’èxit, has de tenir unes aptituds professionals concretes. A continuació, us oferim una llista detallada de les diferents capacitats que heu de tenir present. 

 • Coneixements sobre la història i la cultura de les diferents destinacions turístiques 
 • Posseir bones habilitats comunicatives 
 • Mantenir un tracte agradable i amable amb els clients 
 • Posseir habilitats organitzatives 
 • Capacitat de poder treballar sota pressió a les hores punta 
 • Capacitat per poder treballar en equip 
 • Posseir habilitats de maneig de dades, comprensió de llenguatges, programació i mecanografia. 
 • Aptituds per a les llengües estrangeres 

Com veus, és una professió que requereix certa destresa per poder treballar d’una manera adequada amb els clients i, a més, és essencial saber que, sense ells, la nostra feina no seria possible. 

  

Esperem que aquest article quant cobra un Agent de Viatges a Espanya t’hagi servit d’ajuda per orientar-te sobre el teu futur professional. Si finalment decideixes estudiar amb nosaltres i vols obtenir més informació sobre el cicle formatiu que impartim, només has de contactar amb Linkia FP i ens encarreguem de tota la resta. Anima’t, és una bona oportunitat! 

 

 • Home
 • Blog
 • Quant guanya un Agent de Viatges a Espanya

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK