Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Linkia FP continua augmentant la seva oferta formativa!

Linkia FP continua augmentant la seva oferta formativa!

T’apassiona el sector del manteniment de vehicles? MONLAU Estudis Professionals i Linkia FP ofereixen un nou cicle d’Automoció a distància aquest proper curs 2018/2019

MONLAU Estudis Professionals i LINKIA FP oferiran aquest proper curs 2018/2019 el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automoció a distància mitjançant una metodologia línia innovadora i tallers pràctics en les instal·lacions de Monlau, centre que compta amb equips d’automoció d’última generació en aules que es converteixen en tallers reals.

El Cicle Formatiu d’Automoció online s’ha dissenyat perquè es pugui realitzar en tres anys i l’alumnat pugui combinar dues assignatures per semestre: un 100% online i una altra que inclou classes pràctiques als tallers de Monlau que impartirà l’equip de professors. Es tracta d’un itinerari molt flexible que permet a l’alumnat poder aprendre al seu ritme i, per a aquelles persones que estiguin treballant suposa una mesura que facilita la formació contínua gràcies a la formació online.

Monlau és un centre d’estudis de referència a Barcelona, tant a nivell d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Contínua en el qual cada any es formen més de 1.500 alumnes i alumnes, que creixen interioritzant un model d’aprenentatge professional i personal sòlid per el seu futur. L’èxit del seu model pedagògic es basa en la proximitat, la innovació constant i l’excel·lència.

Amb el CFGS d’Automoció dels alumnes aconseguiran ser professionals capaços d’organitzar, programar i supervisar l’execució de les operacions de manteniment i la logística corresponent en el sector de l’Automoció; diagnosticar avaries en casos complexos i garantir el compliment de les especificacions establertes per la normativa i pel fabricant.

Si t’apassiona el món del motor, la mecànica i la carrosseria, i vols aprendre a centre de referència en el sector de l’Automoció i juntament amb un equip de professors reconegut, no ho dubtis i matricula’t en aquest cicle !

 

Autor: Alicia Berlanga, direcció pedagògica

  • Home
  • Blog
  • Linkia FP continua augmentant la seva oferta formativa!

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK