Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Gestió d’allotjaments turístics sou

Gestió d’allotjaments turístics sou

Gestión de Alojamientos Turísticos sueldo

Una de les grans virtuts que tenim a Espanya i que no podem desaprofitar de cap manera és la gran quantitat de turistes que rebem a tot el país al cap de l’any. Aquest fenomen el que ha provocat al sector és que, després de la nova legislació que s’està estenent a la regió, s’exigeixi una gestió dels allotjaments molt més professional. Què vol dir això? Que cada cop més, en el món del turisme i pel que fa al seu àmbit professional, cal la contractació de professionals qualificats que puguin complir amb la Gestió d’Allotjaments Turístics. Doncs bé, si tu ets una d’aquelles persones que està interessada a dedicar-se a aquest sector i, en concret, a aquesta professió, deixa’ns dir-te que estàs a l’article indicat, perquè avui, durant els propers minuts, mostrarem quin és el sou d’un gestor d’allotjaments turístics a Espanya i quines són les aptituds professionals que heu de complir si realment voleu ser un gestor d’èxit. Vols saber-ne més? Perquè a Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics a distància. Un cicle formatiu en què els nostres alumnes, a través dels millors professionals del sector, aprenen a organitzar i controlar els diferents establiments turístics, aplicant les polítiques empresarials corresponents per poder treballar als diferents departaments. I ara sí… el que s’ha promès és deute. Anem amb l’article d’avui!   

Quin sou el Gestor d’Allotjaments Turístics a Espanya? 

El sou d’un Gestor d’Allotjaments Turístics a Espanya oscil·la aproximadament entre els 14.000 i els 21.000 euros bruts anuals. És important destacar que aquesta és una professió que compta amb múltiples sortides laborals, cosa que significa que, depenent de l’especialitat que ocupis i les funcions que exerceixes, el sou pot variar. 

Gràcies a la regularització del sector i, tenint en compte els turistes que ens visiten durant les diferents temporades, la Gestió d’Allotjaments Turístics ha esdevingut un dels oficis dels quals les seves demandes professionals han augmentat. En aquests moments, les diferents empreses del país requereixen especialistes que s’hagin format en aquest àmbit i que compleixin els requisits bàsics per poder encarregar-se’n i atendre els viatgers que necessitin els seus serveis. Però per això és essencial posseir unes aptituds professionals, un aspecte fonamental que comentarem al següent apartat amb més detall. 

Aptituds professionals per a la Gestió d’Allotjaments Turístics 

La formació professional dels alumnes és molt important per obtenir les habilitats que concerneixen les diferents empreses del sector. Tot i això, no és l’únic que hem de tenir en compte si el que volem aconseguir és ser especialistes d’èxit. Per això, hem de comptar amb unes actituds professionals, que compleixin els requisits que es necessiten en cada àmbit. És per això que, a continuació, oferirem una llista detallada de totes les aptituds professionals i personals que has de posseir si vols dedicar-te a la Gestió d’Allotjaments Turístics. Allà anem! 

  • Has de tenir una gran motivació 
  • Saber treballar en equip 
  • Ser una persona organitzada 
  • Tenir la capacitat per prendre decisions i resoldre problemes 
  • Saber interpretar el context  
  • Treballar i empatitzar amb persones de diferents cultures 
  • Posseir habilitats per a les relacions públiques 
  • Tenir coneixements sobre Màrqueting i Publicitat 
  • Posseir coneixements de sistemes de reserves 
  • Saber sobre la gestió de pimes (petites i mitjanes empreses) 

Com veus, Gestió d’Allotjaments Turístics és un ofici que actualment té una gran demanda i que, a més, requereix professionals que estiguin realment preparats per dur a terme les funcions que cal aquest sector. Si tens clar que és la professió ideal per a tu, no ho dubtis més. És una bona oportunitat per emprendre una nova etapa al sector del turisme i per aprendre tot el necessari que un professional necessita saber per dedicar-s’hi. 

 

A Linkia FP volem que compleixis els teus somnis i que aconsegueixis els teus propòsits. És per això que si vols estudiar amb nosaltres, només ens has de contactar i t’acompanyarem en tot el teu procés acadèmic. Al nostre Grau Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics volem que obtinguis totes les habilitats que necessites per treballar al món laboral i que surtis preparat per ser un professional d’èxit. Què esperes per començar? Truca’ns! 

 

  • Home
  • Blog
  • Gestió d’allotjaments turístics sou

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK