Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

LINKIA FP us desitja unes molt bones festes i un 2019 ple de nous horitzons!

LINKIA FP us desitja unes molt bones festes i un 2019 ple de nous horitzons!

Tot l’equip de Linkia FP vol desitjar als alumnes i les alumnes de cursos en línia unes molt bones festes i que aquests dies pugueu gaudir-los amb família i amics.

Estem acabant un any en el qual ens hem compromès amb una formació professional que ens permeti disposar de persones cada vegada més qualificades en un entorn molt competitiu i global. Els reptes que suposa l’evolució de les professions, la tecnologia aplicada al treball i la internacionalització fan que la formació professional sigui un objectiu prioritari a Espanya i per a això el govern ha plantejat un pla estratègic que la col·loqui en un lloc prioritari per al teixits empresarial , industrial i de serveis.

En aquesta línia, els cursos en línia de fp a distància que oferim a Linkia FP capaciten els alumnes i les alumnes abans aquests reptes del mercat laboral. D’una banda, gràcies a un professorat propi de centres de formació professional presencial, els alumnes i les alumnes reben la formació amb casos pràctics actuals, metodologies d’aula traslladades a l’experiència en línia i la possibilitat de disposar de classes magistrals (webinars) de temes de actualitat que permetin conèixer aspectes que van més enllà del currículum oficial dels cicles formatius oficials. D’altra banda, en alguns cicles formatius hi ha tallers presencials que són necessaris per a una pràctica professional real, com són infermeria , allotjaments turístics i farmàcia . Aquests tallers us preparen per exercir amb la preparació pràctica prèvia que requereixen tant centres hospitalaris, hotels i oficines de farmàcia.

En aquests dies, els alumnes i les alumnes que estan realitzant cursos en línia aquest semestre tenen per davant la finalització de les activitats d’avaluació contínua i la preparació dels exàmens presencials que seran els pròxims 19 i 20 de gener de 2019 a sis seus de l’estat Espanyol : Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Bilbao i Astúries. Som conscients de l’esforç que requereix l’avaluació contínua però sempre animem a tots els alumnes i les alumnes a seguir-la perquè la seva formació segueixi els temps que els nostres professors han estimat per capacitar com a professionals en el sector que hagin escollit i que la preparació per als exàmens de fp a distància siguin molt més suportable. Tot l’equip de Linkia FP segueix atentament l’evolució dels alumnes i les alumnes, a través de sistema d’atenció a l’alumne i de les diferents opcions d’assessorament que us oferim, i també participa activament en la realització dels exàmens en cadascuna de les seus.

La fp a distància és una bona opció per formar-se en funció de les necessitats que tingui un alumne o alumna. Gran part de l’alumnat dels nostres cursos a distància de combina el treball amb els estudis amb diferents objectius, com poden ser la millora professional, un millor coneixement del sector en què treballa o per fins i tot canviar el seu perfil professional. Hi ha una altra tipologia d’estudiant que concilia la formació amb necessitats familiars i que ha trobat en la fp a distància a via de connexió amb el món laboral en una fase de transició de vida personal.

A tots els que ja formeu part de Linkia FP , desitgem que aquests dies rebeu aquest descans merescut després d’un semestre que està a punt d’acabar i agafeu forces per als exàmens de gener, i als que encara no sou alumnes o alumnes, animar-vos a continuar la vostra formació al llarg de la vida en una societat tan canviant i plena de reptes.

De nou, bones festes i un 2019 ple de nous horitzons!

  • Home
  • Blog
  • LINKIA FP us desitja unes molt bones festes i un 2019 ple de nous horitzons!

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK