Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Exàmens de LinkiaFP

Exàmens de LinkiaFP

El passat cap de setmana, 26 i 27 de maig, va tenir lloc la convocatòria ordinària d’exàmens de segon semestre que organitza LinkiaFP com a part fonamental del procés d’aprenentatge dels nostres alumnes i alumnes de FP a distància. Alumnat Cicles Formatius Oficials de Grau Mitjà i Grau Superior de tot Espanya va participar en les diferents seus d’exàmens a les ciutats de Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Bilbao i Oviedo.  

Els alumnes de FP en línia realitzen la seva formació fonamentalment a distància a través de la plataforma que LinkiaFP posa a la seva disposició i en la qual assegurem que el seu aprenentatge va sempre acompanyat de professorat especialitzat, orientadors pedagògics i continguts de qualitat. L’etapa docent conclou amb unes proves presencials oficials en què s’avaluen els coneixements i pràctiques adquirides durant l’avaluació contínua i no deixa de ser una oportunitat perquè els estudiants es trobin i comparteixin experiències entre ells i amb els seus professors.  

Volem agrair a alumnat i professorat la seva participació i col·laboració en els #ExamenesLinkiaFP! És un cap de setmana intens en esforç i emocions.

No deixeu de veure les fotografies que es van anar realitzant durant el nostre cap de setmana, accedint al àlbum de Facebook de LinkiaFP .

 

Autor: Alicia Berlanga

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK