SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

Exàmens de LinkiaFP

El passat cap de setmana, 26 i 27 de maig, va tenir lloc la convocatòria ordinària d’exàmens de segon semestre que organitza LinkiaFP com a part fonamental del procés d’aprenentatge dels nostres alumnes i alumnes de FP a distància. Alumnat Cicles Formatius Oficials de Grau Mitjà i Grau Superior de tot Espanya va participar en les diferents seus d’exàmens a les ciutats de Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Bilbao i Oviedo.  

Els alumnes de FP en línia realitzen la seva formació fonamentalment a distància a través de la plataforma que LinkiaFP posa a la seva disposició i en la qual assegurem que el seu aprenentatge va sempre acompanyat de professorat especialitzat, orientadors pedagògics i continguts de qualitat. L’etapa docent conclou amb unes proves presencials oficials en què s’avaluen els coneixements i pràctiques adquirides durant l’avaluació contínua i no deixa de ser una oportunitat perquè els estudiants es trobin i comparteixin experiències entre ells i amb els seus professors.  

Volem agrair a alumnat i professorat la seva participació i col·laboració en els #ExamenesLinkiaFP! És un cap de setmana intens en esforç i emocions.

No deixeu de veure les fotografies que es van anar realitzant durant el nostre cap de setmana, accedint al àlbum de Facebook de LinkiaFP .

 

Autor: Alicia Berlanga