Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Miriam Osuna: Alumna del CFGS en Educació Infantil A DISTÀNCIA

Entrevista a Miriam Osuna: Alumna del CFGS en Educació Infantil A DISTÀNCIA

Sóc Miriam Osuna Aguilera de 33 anys, estic casada (sense fills) i visc a Piera (Barcelona).

A què et dediques actualment?

Treball en una empresa d’alimentació, com dependenta, a temps complet.

Per què vas decidir estudiar a distància?

Vaig deixar els estudis amb 16 anys quan vaig acabar l’educació secundària obligatòria, i 11 anys després vaig decidir que era el moment de reprendre i evolucionar a nivell personal i professional I aquí vaig començar la meva marxa amb Linkia FP fa 4 anys!

Llavors ja ets tota una veterana de la formació en línia!

El meu primer contacte va ser quan em vaig decidir a estudiar el Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria, que va suposar un repte intel·lectual per a mi després de tants anys sense estudiar, i a sobre compaginant-ho amb la jornada laboral.

I què tal va ser l’experiència?

Doncs a la vista dels bons resultats, vaig seguir confiant en Linkia FP i em vaig matricular el següent any per preparar-me la prova d’accés a Grau Superior.

¿Vas superar llavors el curs pont per poder seguir formant-te?

Així és, i ara em trobo feliç cursant el primer any del Grau Superior en Educació Infantil!

Enhorabona! I com veus el teu futur més proper?

He de confessar que encara em queda un llarg camí per recórrer per realitzar-me personalment i professionalment, ja que tinc com a objectiu final aconseguir el Grau en Psicologia, però gràcies a Linkia FP estic una mica més a prop de aconseguir-ho.

Què és el que més valores de la metodologia en línia?

Per a mi és fonamental poder compaginar els estudis amb la meva vida laboral, i la modalitat a distància que ofereix Linkia FP ho fa possible; em permet estudiar des de casa, flexibilitzar el meu temps lliure, veure les classes en directe o més tard gravades segons la meva disponibilitat … i seguir l’avaluació contínua estudiant i realitzant els treballs quinzenalment, cosa que d’altra manera seria totalment impossible.

Com diries que és la relació amb els “professors 3.0.”?

Els professors se centren molt en nosaltres, mostren total disponibilitat si no pots assistir a les lliçons en directe per exemple, amb feedback des del correu de la plataforma o mitjançant el fòrum de dubtes.

Què tal la teva experiència amb els fòrums?

El millor dels fòrums és que tots els dubtes o preguntes poden ser respostes tant pel professor de l’assignatura com per altres companys de l’aula. I aquest contacte habitual al final et fa sentir que tot i que es tracti d’educació a distància, es promou l’aprenentatge, la participació a classe, la companyonia i el treball en equip.

I què ens pots explicar de la figura del tutor?

En el meu cas, gràcies a la meva tutora de Linkia FP que en el seu moment em va indicar quin camí havia de seguir per aconseguir els meus objectius, li estic traient el màxim partit als estudis realitzats de cara al meu futur.

I per què vas triar Linkia FP?

Després de visitar la pàgina web i aclarir tots els meus dubtes (si eren oficials 100% per exemple o els itineraris formatius que tenien), també m’oferien l’oportunitat de compatibilitzar la vida laboral amb els estudis, i per a mi això era molt important. Jo sens dubte recomano l’experiència amb Linkia FP per la bona qualitat i per la relació humana i propera que et transmeten.

Gràcies per explicar-nos la teva experiència Miriam!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Miriam Osuna: Alumna del CFGS en Educació Infantil A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK