Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Miriam Lloret: Alumna del Grau Superior en Administració i Finances A DISTÀNCIA

Entrevista a Miriam Lloret: Alumna del Grau Superior en Administració i Finances A DISTÀNCIA

Sóc Miriam, tinc 24 anys i visc a Mataró (Barcelona).

A què et dediques?

Actualment treballo com a administrativa de producció / logística a una empresa d’esdeveniments.

Per què vas decidir fer el Grau Superior en Administració i Finances?

En 2016 vaig pensar que, a part de treballar, també podria intentar estudiar … encara que per la meva horari que és partit de 09: 00-19: 00h, el veia una mica complicat … I llavors vaig buscar informació sobre estudis a distància i vaig veure molt bones recomanacions amb Linkia FP (abans es deia “UCOC”), i vaig decidir arriscar-me.

I què tal la teva experiència?

Aquest primer any ha estat dur. Està clar que si no t’esforces i ho deixes tot per últim moment no vas a arribar, però si es posen ganes i esforç com és el meu cas … s’obtenen bons resultats. ¡Al setembre començo el meu 3r semestre i estic entusiasmada!

Ens encanta saber que la teva experiència estigui sent tan bona! Com compagines la teva vida personal i laboral amb els estudis?

Per la meva situació personal i laboral, jo vaig triar fer el Cicle seguint l’itinerari de 3 anys i així poder compaginar-millor. Entre setmana em llevo a les 6’30h per treure al meu gos i després ja em vaig directa a la feina. Al migdia tinc dues hores per menjar, i gairebé sempre aprofito per veure la Classe Virtual del dia anterior (si no he pogut assistir) o veure alguna en directe en aquest estona si és que n’hi hagués. ¡Encara que si no tinc classes pendents per veure, em poso a fer treballs i activitats que tingui per lliurar!

Ens comentaves que treballaves fins a les 19h i que vius lluny de la feina. ¿Arribant tan tard a casa aconsegueixes treure després més temps els dies de cada dia?

Sí, ho intento! Arribo a casa cap a les 20h, i em connecto a les classes que estiguin en directe o en el cas que siguin una diferència de … o em poso a repassar treballs o repassar en si la matèria.

Una noia aplicada!

Em sòl posar unes pautes de cada mòdul per saber què em toca repassar cada dia. I els caps de setmana els faig servir per acabar lliuraments, repassar … i tenir una mica més de vida social! jajaja

També cal guardar temps per a l’oci i la vida social, per descomptat J

Sí, tot i que els caps de setmana que s’acosten a exàmens són d’estudi total!

Ens ho podem imaginar! Com és la relació amb els professors en Linkia FP?

Molt bona! En la meva pròpia experiència amb els professors que he tingut, tots m’han aportat un granet d’ells i m’han animat sempre a seguir per endavant. Especialment la professora Sonia Alonso, m’ha demostrat que com a persona és molt gran. Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

Volia seguir formant-me com a persona professionalment, perquè mai sabem el que ens espera en el futur, i el meu horari de treball no em permetia assistir a cap centre educatiu presencial. Ens recomanaries?Per a persones que estiguin treballant, o treballin a mitja jornada i tinguin fills, el recomano 100%, sempre que tinguin voluntat i ganes per fer les coses, perquè ningú regala res!  

Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Miriam!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Miriam Lloret: Alumna del Grau Superior en Administració i Finances A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK