Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

El valor de les classes en directe a la formació a distància

El valor de les classes en directe a la formació a distància

Linkia FP apostar des dels seus inicis per una metodologia en la qual les classes en directe eren i segueixen sent el pilar fonamental que assegura els dos valors principals de l’FP a distància que oferim de grau mitjà i grau superior: la qualitat i la calidesa.

La classe en directe ofereix a l’alumnat un punt de trobada constant amb el professorat en què, a més d’aprofundir en els continguts, es fomenten altres aspectes importants en una formació en línia, com són la interacció entre professors i estudiants, l’oportunitat de connectar i compartir amb altres estudiants en aquest mateix espai, la consulta en directe al professorat i l’oportunitat de viure les classes des de diferents perspectives metodològiques.

A través de les classes en directe, el professorat de Linkia FP va més enllà del facilitador o tutor online per intentar que l’experiència de formació al campus sigui més propera, càlida i semblant a la que altres estudiants poden tenir a les aules presencials. Per això, cada professor dinamitza en funció de la matèria, amb opcions per compartir pantalla i veure en directe exemples concrets, o bé realitzen pràctiques procedimentals perquè l’alumnat pugui veure les fases d’un procés. Tota classe, acaba amb una tutoria grupal d’uns trenta minuts que permet als estudiants resoldre dubtes o aprofundir en alguns aspectes de la classe o del temari. A més, les classes queden gravades i es poden veure en diferit en qualsevol moment, i tantes vegades com sigui necessari, juntament amb la interacció que els estudiants han tingut mitjançant el xat de l’aula.

La classe en directe ofereix moltes possibilitats, però, sobretot, la proximitat d’escoltar al teu professor o professora setmana rere setmana i poder interactuar amb ell o ella i amb els companys i companyes, durant el període lectiu, sense perdre l’essència de la formació en Linkia FP: la qualitat i la calidesa.

  • Home
  • Blog
  • El valor de les classes en directe a la formació a distància

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK