Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Linkia FP i Monlau presenten l’Edició del Cicle Formatiu de Grau Superior en Automoció en Modalitat Online i amb Titulació Oficial

Linkia FP i Monlau presenten l’Edició del Cicle Formatiu de Grau Superior en Automoció en Modalitat Online i amb Titulació Oficial

La Xarxa de Centres Adscrits de FP Oficial a Distància, Linkia FP i Monlau, Centre d’Estudis de referència en el sector de l’automoció, van presentar ahir, dimarts 25 de setembre la I Edició en modalitat a distància del Cicle Formatiu de Grau Superior en Automoció .

L’acte de benvinguda va tenir lloc al Centre d’Estudis MONLAU en què van participar els alumnes matriculats i va comptar amb l’assistència de l’Iban Ventura, director general del Grup Monlau, Alicia Berlanga, directora Pedagògica de Linkia FP i l’equip coordinador del Cicle Formatiu.

L’ Iban Ventura va traslladar als alumnes assistents la importància d’aquest Cicle Formatiu ja que “representa un esdeveniment històric en el sector de la formació ja que és la primera vegada que aquest Cicle Formatiu de Grau Superior en Automoció s’imparteix en modalitat online i amb titulació oficial “, va declarar el director del Centre d’Estudis MONLAU.

D’altra banda, Alicia Berlanga va presentar als alumnes al Campus Virtual de Linkia FP. La directora Pedagògica de Linkia FP mostrar la plataforma en línia des de la qual els estudiants accediran a les classes virtuals en directe, materials, activitats, etc.

Les dues institucions s’han unit per formar professionals en un sector estratègic de l’economia espanyola que s’ha convertit en un dels pilars fonamentals de la indústria al nostre país.

Segons dades d’ANFAC (Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions) el sector d’automoció a Espanya en representa un percentatge important del PIB industrial i del total de les exportacions. La indústria d’Automoció genera 300.000 llocs de treball directes i 2 milions de llocs de treball lligats al sector, és a dir un 9% de la població activa del país.

El llançament d’aquest Cicle és el resultat d’un llarg treball per part d’ambdues institucions per adaptar un Cicle eminentment presencial a un Cicle formatiu en línia.

La presentació del Cicle Formatiu incloure un recorregut per les instal·lacions del Centre d’Estudis MONLAU, on els alumnes van poder visitar el taller reservat exclusivament per als estudiants de la modalitat en línia en què realitzaran les pràctiques.

La particularitat d’aquest cicle és que combina la formació en línia a través del Campus Virtual de Linkia FP amb sessions presencials on els alumnes podran dur a la pràctica els coneixements adquirits en la impartició a distància.

El termini de matrícula per a aquest Cicle Formatiu segueix obert des del web de Linkia FP a https://linkiafp.es/

  • Home
  • Blog
  • Linkia FP i Monlau presenten l’Edició del Cicle Formatiu de Grau Superior en Automoció en Modalitat Online i amb Titulació Oficial

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK