Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

5 Raons per les no et sentiràs sol si decideixes estudiar a Distància

5 Raons per les no et sentiràs sol si decideixes estudiar a Distància

Com començar a relacionar-me en un entorn virtual? ¿Hi ha d’haver algun tipus de relació entre companys si estudi a distància? Si no entenc alguna cosa hauré algú a qui preguntar?

Molts dels alumnes que es matriculen per primera vegada amb nosaltres tenen molts dubtes sobre com es van a sentir estudiant des de casa i què van a fer si mai tenen dubtes.

 

Aquí et deixem 5 raons per les quals no et sentiràs sol si decideixes estudiar a distància amb LINKIA FP :

La figura del tutor està per orientar-te tant en els teus inicis, com durant tot el teu trajecte formatiu i resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir. Amb el tutor pots posar-te en contacte en qualsevol moment a través de la bústia de correu.

Els companys. Encara que ara et sembli mentida, els alumnes acaben creant vincles entre ells com qualsevol altre grup normal d’alumnes en presencial. Si vols al nostre canal de Youtube pots veure alguns testimonis d’alumnes de LINKIA FP explicant la seva experiència. Podràs relacionar-te amb ells tant en els fòrums de cada assignatura com en els xats de les Classes Virtuals so fins i tot en xarxes socials.

Les Classes Virtuals són videoconferències que realitzen els professors setmanalment, on expliquen el temari corresponent i on els alumnes poden fer preguntes durant la classe a través del xat habilitat. A més, al final de cada classe els professors dediquen un temps de tutoria als alumnes per resoldre més dubtes que puguin tenir.

Dins el Campus Virtual hi ha un servei d’ajuda on els alumnes poden crear un tiquet destinat a un departament o un altre segons si és una incidència tècnica, un dubte per la secretaria o de qualsevol altre tipus. Podràs enviar el teu tiquet en qualsevol moment i aquest es respondrà en un màxim de 48h.

En els exàmens presencials a més podràs conèixer als teus professors i als companys que es presentin en la teva mateixa ciutat. Serà un bon moment per conèixer-vos personalment i comprovar que darrere del Campus Virtual hi ha persones amb les mateixes inquietuds que tu.

 

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • 5 Raons per les no et sentiràs sol si decideixes estudiar a Distància

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK