• Home
 • >>
 • Esdeveniments
 • >>
 • LinkiaFP EXPERIENCE: Participa en els nostres webinars gratuïts sobre sectors professionals, temes d'actualitat i emprenedoria
 • LinkiaFP EXPERIENCE: Participa en els nostres webinars gratuïts sobre sectors professionals, temes d'actualitat i emprenedoria

  Esdeveniments

  Els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior requereixen d’un coneixement del sector professional que hem d’actualitzar constantment en una societat tan canviant. Escoltar a experts en la matèria, a exalumnes emprenedors o professors de Linkia FP (formació professional a distància) que realitzen projectes d’innovació, és una forma d’anar més enllà en les vostres professions i conèixer altres experiències (Experiences).

  Per això, com a novetat d’aquest curs lectiu 2018-2019, volem que, tant alumnes d’FP en línia com qualsevol persona interessada, pugueu participar de forma gratuïta a les ponències en línia mensuals que organitzarem perquè estigueu al dia de les novetats dels vostres sectors professionals.

  Per inscriure-us a les ponències només heu d’omplir el següent formulari d’inscripció que hi ha per a cadascuna d’elles

  INSCRIPCIÓ al webinar de Màrqueting Digital

  INSCRIPCIÓ al webinar d’Integració Social

  Els tres LinkiaFP XPERIENCE que tenim previstos per aquest mes de setembre són:

  No t’ho perdis!

  I a l’octubre, tindrem nous webinars LinkiaFP I XPERIENCE! Seguiu totes les novetats en aquest blog ia les nostres xarxes socials:

  Facebook , Twitter , Linkedin , Youtube , Instagram .

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos