• Home
 • >>
 • Esdeveniments
 • >>
 • LinkiaFP EXPERIENCE: Participa en els nostres webinars gratuïts sobre sectors professionals, temes d'actualitat i emprenedoria
 • LinkiaFP EXPERIENCE: Participa en els nostres webinars gratuïts sobre sectors professionals, temes d'actualitat i emprenedoria

  Esdeveniments

  Els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior requereixen d’un coneixement del sector professional que hem d’actualitzar constantment en una societat tan canviant. Escoltar a experts en la matèria, a exalumnes emprenedors o professors de Linkia FP (formació professional a distància) que realitzen projectes d’innovació, és una forma d’anar més enllà en les vostres professions i conèixer altres experiències (Experiences).

  Per això, com a novetat d’aquest curs lectiu 2018-2019, volem que, tant alumnes d’FP en línia com qualsevol persona interessada, pugueu participar de forma gratuïta a les ponències en línia mensuals que organitzarem perquè estigueu al dia de les novetats dels vostres sectors professionals.

  Per inscriure-us a les ponències només heu d’omplir el següent formulari d’inscripció que hi ha per a cadascuna d’elles

  INSCRIPCIÓ al webinar de Màrqueting Digital

  INSCRIPCIÓ al webinar d’Integració Social

  Els tres LinkiaFP XPERIENCE que tenim previstos per aquest mes de setembre són:

  No t’ho perdis!

  I a l’octubre, tindrem nous webinars LinkiaFP I XPERIENCE! Seguiu totes les novetats en aquest blog ia les nostres xarxes socials:

  Facebook , Twitter , Linkedin , Youtube , Instagram .

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.