Tècnic Superior en Assistència a la Direcció sou
- Temps de lectura: 4 minuts
En un entorn laboral on la innovació i l’emprenedoria es troben, actualment, en un auge constant, les petites i grans empreses necessiten especialistes preparats que s’ocupin de tirar endavant la gestió de les diferents tasques organitzatives d’aquestes. Aquesta tasca, de la qual s’encarreguen els assistents a la direcció, requereix una especial atenció, compromís i dedicació per allò que ocupen, ja que en depèn part de l’organització de l’empresa, perquè l’estructura i el control d’aquesta funcioni correctament. Un assistent a la direcció és aquell professional que es responsabilitza de gestionar i organitzar reunions i cites, preparar documents, actualitzar registres i rebre informes. A més, es fan càrrec, en alguns moments puntuals, de la gestió dels recursos humans, així com de la programació de torns dels diferents treballadors i de la supervisió de la incorporació de possibles nous empleats. Ara bé, segur que alguna vegada t’has preguntat quant cobra un assistent a la direcció, oi? Doncs aquesta qüestió és una de les quals resoldrem a l’article d’avui. Durant els propers minuts, explicarem quin és el sou d’un tècnic superior en assistència a la direcció i tots els detalls que suposen aquest dubte. Vols saber-ne més? T’expliquem tot el que necessites saber sobre això, a continuació.
Quant cobra un Assistent a la Direcció?
El sou mitjà d’un assistent a la direcció pot oscil·lar entre els 10.000 i els 28.000 euros nets anuals. Això dependrà, com en totes les professions, d’alguns factors que estiguin relacionats, per exemple, amb l’experiència al sector, la formació obtinguda durant l’etapa acadèmica, el tipus d’empresa on s’ocupi, entre d’altres. Un dels avantatges que té aquesta professió, però, és que Assistència a la Direcció és un ofici que ofereix múltiples sortides laborals, dels quals pots anar adquirint nous coneixements i, així, anar potenciant el teu nivell d’especialització.
Així i tot per parlar més específicament de quant cobra un Assistent a la Direcció, posarem el focus, com hem esmentat, a l’experiència. Per això, és important destacar que hi ha quatre rangs diferents, que fan referència a la trajectòria professional dins d’un sector específic, i aquests són els següents:
- Sense experiència (0-3 anys): El sou mitjà d’una persona, gairebé sense experiència en Assistència a la Direcció, que té entre 0 i 3 anys de veterania, pot cobrar al voltant de 870 euros nets mensuals.
- Experiència mitjana (4-9 anys): El sou mitjà d’una persona que té entre 4 i 9 anys d’experiència laboral pot tenir un salari mitjà de 1.340 euros nets mensuals.
- Expert (10-20 anys): El sou mitjà d’un expert puja una mica més respecte als anteriors, per la qual cosa una persona que té entre 10 i 20 anys d’experiència pot cobrar una mitjana de 1.720 euros nets mensuals.
- Molta experiència (Més de 20 anys): Finalment, un Assistent a la Direcció amb més de 20 anys d’experiència al sector, pot esperar un salari aproximat de 1.860 euros nets mensuals.
Aptituds professionals per treballar com a Assistent a la Direcció
Això no obstant, és essencial tenir en compte que no n’hi ha prou únicament amb obtenir l’experiència i la titulació corresponent al sector. Per poder treballar com a Assistent a la Direcció i, així, aconseguir l’èxit professional que et correspon, has d’adquirir unes aptituds professionals, ja que, com hem comentat a l’inici d’aquest article, és una professió que necessita atenció, compromís i dedicació . Tot seguit, et deixem una llista detallada de les aptituds professionals que necessites per ser un Assistent a la Direcció imprescindible.
- Ser una persona polivalent
- Flexible
- Responsable
- Comunicativa
- Rigorosa
- Posseir dots d’organització i planificació
- Capacitat per a la cerca de resultats
- Tenir iniciativa i dinamisme
- Capacitat per treballar en equip
- Capacitat per dur a terme una feina orientada al client
Tens interès en aquest ofici i t’agradaria obtenir una informació més detallada sobre la formació? A Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Assistència a la Direcció a distància. Un cicle formatiu en què els nostres alumnes aprenen a gestionar, elaborar i transmetre la informació procedent als òrgans executius i professionals, així com a organitzar agendes, esdeveniments i altres tasques. Si voleu que us mostrem la nostra oferta formativa amb més profunditat, només heu de contactar amb nosaltres i Linkia FP s’encarregarà de la resta. Vinga, anima’t!