Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què és el Turisme i la seva importància

Què és el Turisme i la seva importància

qué es el turismo y su importancia

Ets una d’aquelles persones a qui apassiona fer la volta al món, visitant els llocs més emblemàtics de cada ciutat i coneixent noves cultures? Doncs sens dubte, has de parar atenció a aquestes properes línies, perquè a l’article d’avui parlarem d’una les activitats recreatives que segueix movent les persones per totes les poblacions: el turisme. A Linkia FP donem suport al turisme com un dels sectors amb més potència al mercat espanyol. És per això que comptem amb grans ofertes formatives perquè tots aquells alumnes que vulguin especialitzar-se en aquest àmbit concret, ho puguin fer de la mà dels millors professionals del sector i en grans empreses líder. Actualment, és una de les àrees que conté una ocupabilitat optimista i en la qual calen especialistes preparats que tinguin aquesta actitud proactiva que el sector requereix. La finalitat principal és que els viatgers gaudeixin de la seva estada en aquell lloc on passin les vacances, i per això és molt important la figura del professional. Al final és un àmbit que abasta múltiples activitats, sobre les quals els especialistes hauran de saber com actuar cada vegada per complir els objectius previstos i cobrir les necessitats de cada turista. Vols saber més sobre aquest sector i la importància que té? Doncs queda’t, perquè parlarem amb detall sobre què és el turisme; en què consisteix concretament aquesta professió i, a més, explicarem a qui va dirigida la formació professional que impartim a Linkia FP. Estàs preparat? Anem allà! 

Definició  de Turisme 

El turisme és una activitat social, cultural i econòmica que implica el desplaçament de persones a altres llocs que no corresponen a la ciutat o entorn habitual. A més, és una de les branques dins de la formació professional que té com a objectiu planificar, promocionar i informar els turistes sobre les diferents destinacions, ja sigui respecte a visites, mitjans de transport, esdeveniments o altres qüestions similars. 

Actualment, el sector de l’Hostaleria i el Turisme ha notat un gran canvi a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Tanmateix, a poc a poc veiem com és un àmbit que torna a ressorgir i que es troba en un moment en què, més que mai, es requereixen professionals que tornin a atraure i captar l’atenció dels clients. És un sector que va des de l’hostaleria, fins a la restauració, el transport i altres activitats, en les quals la persona que s’hi dediqui haurà d’estar preparada per saber com satisfer la necessitat de l’usuari. És per això que aquells estudiants que vulguin dedicar-s’hi professionalment en un futur, hauran de tenir unes aptituds personals necessàries que comentarem a continuació. 

A qui van  dirigits els Cicles Formatius d’Hostaleria i Turisme? 

Els Cicles Formatius d’Hostaleria i Turisme són aquells que estan orientats cap a les persones que hi tinguin passió i les activitats que li competeixen. És un sector que implica atenció al client i sobretot una gran empatia, ja que haurem de conèixer les preferències de tots els turistes, per poder aplicar les diferents activitats als seus gustos i necessitats. És per això que, per poder dedicar-s’hi professionalment al mercat laboral actual, és important que els estudiants que vulguin endinsar-se en aquest tipus de cicles formatius, compleixin amb les següents aptituds. Te les ensenyem. 

  • Has de comptar amb una formació tècnica i humanista 
  • Ser creatiu i innovador 
  • Estar compromès a la feina al 100% 
  • Ser capaç de liderar equips multidisciplinaris 
  • Ser polivalent 
  • Ser ètic 
  • Tenir una gran empatia 
  • Estar mínimament especialitzat en cultura digital 
  • Desenvolupar una mentalitat oberta respecte al món globalitzat 
  • Buscar sempre la millor qualitat adaptada a cada usuari

I això és tot. Si creus que ets una d’aquelles persones que pot encaixar a la perfecció en aquest àmbit, no dubtis a contactar amb nosaltres. Et mostrarem les diferents ofertes formatives que tenim al nostre centre i, a més, t’explicarem amb detall quin és el que més es pot adequar a les teves preferències. Estem a la teva disposició per brindar-te tota la informació que necessitis. No ho deixis passar! 

 

  • Home
  • Blog
  • Què és el Turisme i la seva importància

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK