Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què és Assistència a la Direcció i per a què serveix

Què és Assistència a la Direcció i per a què serveix

Qué es Asistencia a la Dirección y para qué sirve

Fa uns dies, us expliquem en un article què era l’administració i la gestió d’empreses. Un àmbit corporatiu que ara mateix forma part d’un dels oficis més demanats dins del rànquing de la formació professional. Avui, en aquests minuts vinents parlarem d’un dels cicles formatius que constitueixen aquest sector: l’Assistència a la Direcció. Per als que tingueu alguns dubtes o no tingueu referències sobre aquest tipus d’ocupació, no us preocupeu, perquè a l’article d’avui, aclarirem amb el màxim detall possible què és l’assistència a la direcció i per a què serveix; en què consisteix, i a qui va dirigit el Grau Superior d’Assistència a la Direcció a distància que impartim a Linkia FP. Actualment, vivim en un món de canvis constants. Això implica innovació i emprenedoria,  dos factors essencials perquè les empreses d’avui, siguin grans o petites, duguin a terme les funcions amb un gran èxit. Què cal per això? Actitud. Tenir enginy i interès perquè en l’organització en què es treballi s’estableixi l’ordre i l’organització necessària. Vols saber més informació sobre les seves funcions principals i les aptituds que cal una vegada s’obté la titulació corresponent? Doncs no espereu més, perquè explicarem tot el que cal saber sobre aquest àmbit, a continuació.

Definició  d’assistència a la direcció 

Assistència a la direcció és la branca professional encarregada d’elaborar, organitzar i gestionar tota la informació que forma part de la direcció d’una empresa. La persona que ocupa aquest lloc de treball ha de coordinar tant les activitats amb les diferents àrees i organitzacions, com també gestionar la regulació de cites, reunions, esdeveniments i actes corporatius. Sempre seguint les normes i els protocols establerts per la companyia. 

En aquests moments, Assistència a la Direcció és un cicle formatiu que crida força l’atenció entre els alumnes a causa de la seva gran varietat d’entorns i sortides professionals. És un sector que abasta múltiples àrees diferents i on pots treballar tant en botigues minoristes, com en fàbriques i marcs corporatius. Un dels avantatges que té escollir aquest cicle formatiu com a opció d’estudi és que, una vegada obtinguis la titulació corresponent al sector, pots escollir allò que s’adeqüi més als teus gustos i preferències. Pots ocupar des del càrrec com a secretari/a de direcció, fins a assistent de despatxos i oficines jurídiques, de Recursos Humans, de qualitat o fins i tot arribar a ser administratiu a organismes públics. 

A qui  s’adreça el Cicle Formatiu d’Assistència a la Direcció? 

El cicle formatiu d’assistència a la direcció està pensat per a aquelles persones que siguin polivalents. Un factor que s’ha de tenir clar abans d’endinsar-se, és que no només n’hi ha prou amb estudiar i obtenir la titulació, sinó que, si de debò el teu objectiu és dedicar -t’hi professionalment i tenir un gran futur amb allò que fas, cal posar-hi ganes i interès. Perquè això es vegi reflectit a la feina, des de Linkia FP, considerem que és imprescindible que els nostres alumnes tinguin unes aptituds personals que compleixin els requisits d’un lloc com és el d’Assistència a la Direcció. A continuació us les mostrem.  

  • Has de ser polivalent 
  • Flexible 
  • Responsable 
  • Comunicatiu  
  • Rigorosa 
  • Posseir habilitats per organitzar i planificar 
  • Tenir iniciativa 
  • Dinamisme 
  • Capacitat per treballar en equip 

   

Totes aquestes aptituds són essencials per treballar d’assistència a la direcció. A Linkia FP comptem amb professionals qualificats que, no només ensenyen als alumnes els coneixements bàsics sobre aquest sector, sinó que també s’encarreguen que siguin capaços de desenvolupar les habilitats esmentades i que surtin, així, preparats al mercat laboral actual. A més, gràcies al període de pràctiques que oferim en la nostra formació, tots i cadascun podran veure de prop com es treballa a les diferents empreses i quins són els requisits que necessiten les organitzacions. 

  

Com veus, és un àmbit que abasta múltiples conceptes i on pots aprendre tot el necessari per aconseguir l’èxit professional. Si creus que ets una persona que encaixaria en un lloc de treball com aquest i vols emprendre una nova etapa acadèmica, no dubtis a contactar amb nosaltres perquè facilitem tota la informació sobre el nostre cicle formatiu. És una bona oportunitat per lluitar per allò que t’agrada i que siguis feliç fent allò que fas. Què esperes per començar? Truca’ns! 

 

  • Home
  • Blog
  • Què és Assistència a la Direcció i per a què serveix

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK