Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què és Administració i Gestió d’Empreses

Què és Administració i Gestió d’Empreses

Qué es Administración y Gestión de Empresas

Al món laboral actual, tota empresa necessita professionals que siguin encarregats de gestionar la informació i les dades més rellevants d’aquesta. L’Administració i la Gestió d’Empreses és una família professional que, independentment del sector que parlem, serà necessària per tirar endavant l’organització de manera correcta. És per això que, a l’article d’avui, parlarem de què és l’Administració i la Gestió d’Empreses; en què consisteix exactament aquest tipus de professió i, així mateix, per als qui van dirigits els cicles d’aquesta índole que impartim a Linkia FP. Al nostre centre de formació professional a distància comptem amb una fp en Administració i Gestió d’Empreses, perquè tots els nostres alumnes puguin aprendre les qüestions bàsiques d’aquest sector i que a més siguin coneixedors de primera mà de com es treballa en aquest ofici als diferents tipus d’empreses que hi ha. Ets una d’aquelles persones que s’hi vol dedicar professionalment? Doncs queda’t a les properes línies, perquè et donarem tota la informació que necessites, a continuació. 

Definició d’administració i Gestió d’Empreses  

L’Administració i la Gestió d’Empreses fa referència a l’estudi professional que té com a objectiu principal la millora de la competitivitat d’una empresa o d’un negoci. És la branca laboral encarregada de gestionar, com el seu nom indica, l’administració, la distribució, la qualitat, els costos, la productivitat, entre altres coses, de l’empresa per aconseguir unes fites determinades. 

Actualment, aquesta família professional es troba entre una de les més demanades per part dels estudiants i a més lidera respecte a les contractacions d’aquest tipus de formació. Les diferents empreses cada vegada més requereixen persones especialitzades en aquest sector perquè puguin complir els requisits bàsics que cal. Quin és l’avantatge d’aquesta qüestió? Que, a hores d’ara, les persones que estan sent contractades per les organitzacions, són aquelles que obtenen la titulació d’una FP. L’any 2020, segons dades recollides per l’Observatori de les Ocupacions del SEPE, es van arribar a formalitzar un total de 160.806 contractes gràcies a la realització del Grau Mitjà en Gestió Administrativa. 

A qui van  dirigits els cicles formatius d’administració i gestió d’empreses? 

Els Cicles Formatius d’Administració i Gestió d’Empreses van dirigits a totes aquelles persones emprenedores que es volen endinsar al món de la gestió empresarial. Un sector que requereix una gran especialització per part dels professionals que s’hi dediquin i en el qual calen algunes aptituds essencials dins del lloc de treball que ocupin. És per això que aquests cicles estan orientats a persones que tinguin:  

  • Pensament crític 
  • Habilitats comunicatives 
  • Creativitat 
  • Autocontrol 
  • Iniciativa 
  • Intuïció 
  • Capacitat de planificar 
  • Capacitat de negociació 
  • Suficiència per treballar en equip 
  • Lideratge 

A més, a Linkia FP, els nostres cicles estan pensats per a aquells estudiants que vulguin compaginar els seus estudis amb la feina o la vida personal perquè no tinguin cap mena d’obstacle a l’hora d’estudiar sobre el sector que els apassiona. És per això que les nostres fp a distància estan perfectament preparades perquè els alumnes puguin dur a terme tota la seva etapa acadèmica des de qualsevol part del país i fins i tot des de casa. I no només això, sinó que, a més, no només tindran la possibilitat d’obtenir tots els coneixements teòrics sobre el cicle formatiu que escullin, sinó que també podran aplicar tots aquests conceptes obtinguts al llarg del curs en un període de pràctiques a empreses líder del sector. Una oportunitat perquè coneguin de primera mà les activitats que es realitzen en el mercat laboral actual i on podran desenvolupar totes les seves habilitats apreses. 

 

I aquí s’acaba l’article d’avui! Esperem que aquests minuts us hagin servit per orientar-vos sobre el sector de l’Administració i Gestió d’Empreses i perquè us decidiu a endinsar-vos en aquest tipus d’estudi. Si vols començar la teva nova etapa amb Linkia FP, no dubtis a contactar amb nosaltres. T’oferirem tota la informació necessària sobre el nostre cicle i resoldrem totes aquelles qüestions o dubtes que tinguis. És el teu moment per especialitzar-te en allò que sempre has volgut. No ho pensis més! 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Què és Administració i Gestió d’Empreses

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK