Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Auxiliar d’Infermeria?

Quant cobra un Auxiliar d’Infermeria?

cuánto cobra un auxiliar de enfermería

El sector de la Sanitat és un sector que actualment comprèn un ampli ventall d’àrees i especialitats diferents. Molts professionals formen part del personal sanitari als diferents hospitals i centres de salut, i cadascun té un paper i un rol important a desenvolupar. Avui, en aquestes properes línies, ens centrarem en una de les professions, que a simple vista sembla la més senzilla, però que no obstant és de les més rellevants: el TCAE o Auxiliar d’Infermeria. De fet, Auxiliar d’Infermeria és el càrrec que més present és als diferents escenaris i especialitats de tots, ja que és un ofici en què la persona que s’hi dediqui ha d’estar sempre sota la supervisió d’un infermer/ao un /a metge/essa. En aquests moments, és una professió amb una gran demanda al mercat i la qual té una alta ocupabilitat laboral, tant al sector públic com al sector privat. Ara bé, arriba la gran pregunta que es fan moltes persones: Quin és el sou d’un Auxiliar d’Infermeria? A l’article d’avui, resoldrem aquesta qüestió i, a més, parlarem de les competències que tenen i què és el que cal estudiar per poder-ne treballar. Estàs preparat? Allà anem! 

Quin  és el sou d’un Auxiliar d’Infermeria? 

Segons dades extretes de La Vanguardia, el sou d’un Auxiliar d’Infermeria pot variar, principalment, entre els 1.100 i els 1.300 euros bruts mensuals, segons indica el Butlletí Oficial de l’Estat de 2021. No obstant això, no és un sou exacte, ja que és una dada que pot variar a funció de diferents factors a tenir en compte: 

  • El tipus de centre de salut on treballis: si forma part del sector públic o del sector privat. 
  • Depenent de la comunitat autònoma a la qual pertanyi el teu lloc de treball. 
  • O, finalment, en funció de l’àrea sanitària on estiguis inscrit/a. 

Competències  d’un Auxiliar d’Infermeria 

Si tens clar que Auxiliar d’Infermeria és la professió a què et vols dedicar en el teu futur com a professional, has de tenir en compte quines són les competències al seu lloc de treball. L’objectiu principal d’un TCAE és brindar l’atenció necessària a tots aquells pacients que necessitin assistència sanitària, duent a terme les tasques corresponents i sempre sota la supervisió d’un/a infermer/a o un/a metge/essa. 

Un dels avantatges que té ocupar aquest ofici és que la persona que es tituli en aquesta formació professional pot optar a diverses sortides professionals, tant dins del sector públic com dins del sector privat. A més, hi ha tantes especialitats diferents, que pots desenvolupar tot el potencial que has obtingut durant la teva etapa acadèmica, per oferir tota l’ajuda possible a totes aquelles persones que veritablement ho necessiten. 

Què cal estudiar per ser Auxiliar d’Infermeria? 

Una de les opcions més recomanades per estudiar Auxiliar d’Infermeria és el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria a distància. Una formació acadèmica que prepara els estudiants en qüestions relacionades amb l’ésser humà davant la malaltia, el benestar del pacient, les cures bàsiques aplicades a les necessitats de cadascun, primers auxilis, higiene, educació i molt més.   

És un grau formatiu que et permet l’oportunitat d’obtenir tots els coneixements teòrics que un Auxiliar d’Infermeria ha de saber per ocupar un lloc de treball i que, a més, et brinda la possibilitat que apliquis tots aquests conceptes a un marc més pràctic, en què exerciràs tot això esmentat tant en tallers presencials com fins i tot en un període de pràctiques en empreses líder del sector. 

 

Com veieu, Auxiliar d’Infermeria és una professió molt completa i la qual implica empatia i molta dedicació. És un ofici de vocació que requereix responsabilitat i actitud perquè aquells que ho necessitin se sentin segurs i, sempre, a bones mans. Si tens clar que aquesta és la teva especialitat, no dubtis a contactar amb nosaltres. A Linkia FP t’explicarem amb més detall tot el que has de saber sobre aquest curs i on t’acompanyarem durant tota la teva etapa acadèmica. Què esperes per informar-te i resoldre dubtes? És la teva oportunitat! 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Auxiliar d’Infermeria?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK