Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Per què estudiar Turisme i tots els seus avantatges

Per què estudiar Turisme i tots els seus avantatges

Por qué estudiar Turismo y todas sus ventajas

T’apassiona el sector turístic i creus que ets el perfil indicat per dedicar-t’hi professionalment en el teu futur laboral? Doncs queda’t en aquest article, perquè avui, en els minuts vinents, t’explicarem per quina raó has d’estudiar turisme i quins són els seus avantatges principals. A més, us mostrarem algunes dades sobre aquest tipus de professió i us facilitarem una llista de les sortides professionals a les quals podeu optar si aconseguiu la titulació corresponent al sector. El turisme és una cosa que atrau pràcticament tothom i que, per sort, mai no passarà de moda. Viatjar d’un lloc a un altre, visitar els llocs més emblemàtics de cada ciutat i gaudir de la cultura, l’oci i la gastronomia. Què més es pot demanar? És cert que actualment, sobretot els més joves, són ells mateixos els que s’organitzen els viatges propis. Tot i això, el mètode tradicional continua existint i se segueix utilitzant i és important destacar que el turisme abasta molts departaments diferents, dels quals pots escollir el que més s’adeqüi al teu perfil. A Linkia FP comptem amb diversos cicles formatius especialitzats en hostaleria i turisme perquè els nostres alumnes puguin conèixer de primera mà tots els coneixements bàsics sobre aquest sector. Vols que t’expliquem més coses sobre això? Doncs obre bé els ulls, perquè t’ho expliquem tot ja.

Avantatges  d’estudiar Turisme 

Escollir turisme com a opció d’estudi és una gran oportunitat que us obrirà les portes al mercat laboral. Per quin motiu? Perquè és un ofici que conté múltiples avantatges a destacar i que has de tenir en compte si t’hi vols dedicar. Te les ensenyem.  

Múltiples sortides professionals 

El sector turístic compta amb molts departaments diferents. Si hi treballes no només podràs dedicar-te a una activitat concreta, sinó que podràs escollir entre diverses opcions i especialitzar-te en la que més s’adeqüi als teus gustos i aptituds. Més endavant, te’ls mostrarem. 

Sector creatiu 

Al món del turisme existeixen les activitats tradicionals que mai es perdran. Tot i això, ja sabem que la societat canvia constantment i, per tant, les seves activitats també. És per això que aquest sector implica creativitat i innovació, un sector on podràs desenvolupar les teves habilitats creatives per aportar idees que siguin originals i que serveixin per crear nous conceptes. 

Nous idiomes 

El fet d’aprendre nous idiomes és un dels millors avantatges que té el sector turístic. Per poder-ne treballar has de tenir en compte les teves habilitats comunicatives i, per tant, has de manejar diferents idiomes per estar preparat quan hagis de tractar amb persones estrangeres que no parlen el teu idioma propi. 

Multitasca 

Com hem comentat, el turisme ofereix un ampli ventall de sortides professionals. És per aquest motiu que una persona que treballa en aquest sector ha de saber desenvolupar-se en diferents activitats, de les quals cadascuna tindrà un objectiu diferent. Pots treballar des del sector de màrqueting, vendes o management, com en la comunicació, els recursos humans o altres de diferents. 

Creixement personal 

En estudiar turisme, no només obtindràs noves dades sobre el teu país, sinó que seràs coneixedor del patrimoni històric d’altres de diferents del teu, a més de saber apropar-ne la cultura, la gastronomia, la riquesa ecològica i natural. Conèixer altres cultures us permetrà obrir la ment i tenir la iniciativa d’explorar altres mons. 

Sortides  professionals a Turisme 

Si estàs convençut que aquest és el teu sector i que vols dedicar-t’hi professionalment, has de saber a quines sortides professionals optes una vegada obtinguis el títol acadèmic, i aquestes són les següents: 

  • Responsable de recepció i reserves d’hotels 
  • Governants d’establiments hotelers 
  • Coordinador de qualitat 
  • Responsable de touroperadors 
  • Responsable d’agències de viatges 
  • Organitzador d’esdeveniments a agències de comunicació o freelance 

  

Un gran ventall d’opcions, oi? Doncs ja tens tota la informació necessària perquè t’acabis de decidir-te. Esperem que aquest article us hagi servit de gran ajuda i que puguis començar una nova etapa acadèmica la més efectiva possible. Si decideixes estudiar amb Linkia FP, pots donar una ullada als cicles formatius que t’hem comentat i pots contactar amb nosaltres perquè et facilitem tota la informació que necessitis. No desaprofiteu l’oportunitat. Truca’ns! 

  • Home
  • Blog
  • Per què estudiar Turisme i tots els seus avantatges

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK