Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Linkia FP et porta les novetats del sector Turístic

Linkia FP et porta les novetats del sector Turístic

Sabies que 7 de les 10 ciutats més visitades al món es troben a Europa?

Espanya rep més de 56 milions de visitants estrangers cada any, rebent el segon lloc en la llista de països més visitats segons font de l’Organització Mundial de Turisme. Aquesta destacable posició ve donada entre altres per la seva gastronomia, art, cultura, paisatges ….

Experimentar la nostra hospitalitat brinda grans oportunitats de formació en l’àmbit turístic com ocupabilitat en agències de viatges, turisme rural, hotels, restaurants, desenvolupament d’activitats recreatives, en definitiva, un ampli mercat en auge.

En aquest camp, Linkia FP aposta per formar els futurs tècnics de grau superior. La formació en Cicles FP per programar, organitzar i assessorar sobre viatges i esdeveniments, així com per vendre serveis turístics o fins i tot participar en el desenvolupament dels seus programes comercials ja és possible.

Aconseguir les teves capacitats en aquestes àrees serà un repte fàcil d’afrontar amb Linkia FP gràcies la seva àmplia oferta formativa. Formació en graus econòmics i tecnològics associats al sector laboral del turisme, exerceixen un valor afegit en benefici de la qualitat i fiabilitat dels serveis prestats, ja que la demanda exigeix una planificació de les destinacions detallada de l’experiència turística.

La possibilitat d’obtenir a distància una titulació oficial de Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics i de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments fa fàcil afrontar els canvis socials actuals que afecten de forma significativa l’auge de la demanda turística. Actualment s’han incrementat els viatges de llarga distància, les vacances s’exigeixen com experiències noves i es diversifiquen els motius per viatjar (aventura, esdeveniments, solidaritat, etc.). El major nivell formatiu de la població que viatja augmenta el seu nivell d’exigència respecte a la qualitat del producte turístic i, sobretot, pel que fa a la satisfacció de l’experiència turística.

En aquest escenari, una bona formació juntament amb la possibilitat d’aprendre al teu ritme, sense necessitat de proves lliures, incrementa les possibilitats de formació i treball per aconseguir una alta ocupabilitat en el sector turístic.

Vine, gaudeix i aprèn a Linkia FP. Desenvolupa’t tant a nivell personal com professional i destaca realitzant una gran tasca de comunicació, relacions públiques, cap de recepció hotelera o gestor de casa rural entre moltes altres àrees laborals reforçant el posicionament de la nostra marca turística i contribuiràs a un important retorn, en forma de valor en favor de les destinacions turístiques.

Poder aprendre estratègies i gestió per obtenir una titulació oficial i homologada pel Ministeri et permetrà treballar a Espanya i a la resta d’Europa en un sector laboral molt ampli, de gran demanda i econòmicament forta que s’incrementa dia a dia.

 

Font: https://www.hosteltur.com/123571_mapa-10-paises-mundo-turistas-ingresos-reciben.html

 

Vols més informació sobre l’FP Oficial a Distància amb Linkia FP?

visita linkia.interficie.com   o truca al 900 67 02 02

  • Home
  • Blog
  • Linkia FP et porta les novetats del sector Turístic

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK