Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Les millors apps per aprendre anglès

Les millors apps per aprendre anglès

Les millors apps per aprendre anglès

Vols aprendre anglès i no saps per on començar? No et preocupis. En aquest article t’explicarem quins són els avantatges d’estudiar idiomes, i a més et donarem una guia de quines són les millors aplicacions per aprendre anglès fàcilment. És cert que un dels grans problemes que tenim en aquests temps són els idiomes. Potser per nivell de dificultat, per falta de comprensió, o fins i tot per falta de temps. És normal. No obstant això, en l’actualitat és un concepte bàsic que es requereix per al teu futur laboral o acadèmic, i, per això, cal que es posi en pràctica com més aviat millor. Aprendre una llengua requereix temps i molta pràctica, un fet del qual no disposem. Per tant, tenir eines com aplicacions per aprendre anglès online o des del teu propi telèfon, ens poden ajudar a utilitzar temps morts que tinguem en moments determinats i aprofitar-los per aprendre una mica més. 

Avantatges de les apps per aprendre anglès 

El gran avantatge d’aprendre idiomes és la possibilitat de créixer personal i, sobretot, professionalment. A Espanya, conèixer una llengua és un element diferenciador en una selecció de treball. És un element que permet créixer dins d’una empresa i que pot determinar el teu futur laboral. És, per si mateix, una bona feina. Per aquest motiu, ja és una condició indispensable per a qualsevol persona que s’incorpora al mercat o que vol canviar de lloc de treball. 

En aquest món interconnectat en el qual vivim, les empreses cada vegada es troben més involucrades en projectes internacionals. Per aquesta raó, és imprescindible disposar de persones que puguin comunicar-se amb altres arreu de món. I l’idioma internacional per a aquest tipus de comunicació, des de fa anys, és l’anglès. 

Però quan aprenc anglès? És cert que podem apuntar-nos a l’Escola Oficial d’Idiomes, a acadèmies, contractar professors particulars, buscant de nou l’aprenentatge amb una metodologia que ens obligui a un horari determinat, amb unes classes impartides per una persona especialista, i amb un sistema contrastat. No obstant això, el problema és que cada vegada més, els treballs que tenim, no ens permeten disposar d’aquestes franges estables per assistir a les classes i tampoc el temps suficient per realitzar la quantitat d’exercicis que requereixen. Per aquesta raó, l’aparició d’apps per aprendre anglès, han facilitat la possibilitat d’estudiar d’una forma intemporal i marcant el nostre propi ritme, creixent exponencialment com a mitjà d’aprenentatge d’un idioma. 

També ens podem trobar amb una persona que ja coneix l’idioma, però que per contra, per falta d’opcions, no ho practica d’una manera fluida. Per aquest motiu, un repàs, una conversa o fins i tot un amic / a anglès, li vindria de meravella. I per això, s’ha cobert un target que ha aparegut en aplicacions per aprendre anglès a través de la web i el mòbil que compleixen amb aquestes necessitats. A continuació us mostrem un conjunt de les apps més destacades d’aquests últims anys. 

Apps per aprendre anglès 

Hi ha infinitat d’aplicacions en format web i/o mòbil per a aprendre anglès, però aquí, us deixem les apps per aprendre anglès més destacades. Esperem que us siguin útils. 

1. Babbel

Nascuda el 2008, és una de les aplicacions per aprendre anglès online. Ens trobem amb una plataforma web en la qual es pot emprendre de manera autodidàctica diversos idiomes. És una aplicació que podem trobar per Android a la botiga de Play Store. 

2. Lingoda

En aquesta aplicació d’aprenentatge d’idiomes es poden realitzar cursos online amb tota flexibilitat, creant horaris i freqüència per assistir a les classes, que poden ser tant en grup com particulars. 

3. Bussu

Aquesta va aparèixer al 2008 com una comunitat en la qual els usuaris s’ajudaven entre ells per aprendre i millorar l’idioma. Es poden connectar amb altres usuaris amb les mateixes necessitats i nivell, la qual cosa permet personalitzar molt més l’aprenentatge. 

4. Preply

Aquesta és una de les apps per aprendre anglès que apareix el 2012 amb l’objectiu d’aprendre mitjançant la connexió d’estudiants amb tutors privats. Aquesta plataforma no és només útil per als alumnes, sinó que a més poden escollir el tutor més adequat per als seus objectius principals. 

5. Duolingo

La seva finalitat és que els alumnes puguin aprendre de manera gratuïta i que obtinguin la certificació de l’nivell d’anglès. Disposa d’una app a través d’Android i iOS. La diferència respecte a les altres es troba en la seva metodologia, ja que es basa en l’aprenentatge mitjançant jocs. 

6. Wlingua

És una aplicació que ofereix un sistema tradicional, amb una gran quantitat de cursos segons el teu nivell d’anglès. Això et permet aprendre i més practicar. 

7. Uspeal

Es basa en una filosofia de ludifiación. Tal com s’indica a la seva pàgina web, es comença en format d’un joc, el qual inclou tres vides. A mesura que avances en cada exercici, les mantens o les perds. La idea és aprendre i, ala seva mateixa vegada, entretenir-se. 

8. Anki

Aquesta aplicació per aprendre anglès es basa, com el seu nom indica en “Anki”, en japonès, “memoritzar”. Utilitza un sistema de targetes, on l’usuari va repetint, practicant i memoritzant. En qualsevol moment, l’usuari pot recórrer a targetes de mesos anteriors. 

Al final, ja veus que qualsevol moment és bo per aprendre idiomes i sobretot anglès. Tot i disposar de molta feina o temps emprat en altres activitats, es pot buscar un petit forat per estudiar idiomes des d’on vulguis a través de les apps per aprendre anglès. Esperem que aquest article t’hagi servit de gran ajuda i que gràcies a ell, t’animis a practicar més. Ànim! 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Les millors apps per aprendre anglès

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK