• Home
 • >>
 • Esdeveniments
 • >>
 • Ja són aquí els exàmens de Linkia FP extraordinaris!
 • Ja són aquí els exàmens de Linkia FP extraordinaris!

  Esdeveniments

  Molta sort als alumnes i les alumnes de LINKIA FP a distància que aquest cap de setmana participeu en la convocatòria extraordinària d’exàmens! Els professors de LINKIA FP dels cicles formatius de grau mitjà i de grau superior d’FP a distància us volen desitjar molts ànims en aquests dies que esteu immersos en la preparació dels exàmens de convocatòria extraordinària. Saben que és un moment molt important ja que s’acosta el final de curs 17/18 i tots els esforços d’aquest últim semestre es materialitzaran durant el proper cap de setmana per a aquells que us presenteu a aquesta convocatòria. Per a això, us han volgut deixar unes frases que segur us van motivar, fer somriure i tenir les piles carregades per afrontar els exàmens de Linkia FP amb ànim.

  Recordeu que és important estudiar amb temps, fer esquemes que us permetin entendre millor els conceptes, repassar les classes, compartir els vostres dubtes amb professors i companys i, no menys important, presentar-se a l’examen havent descansat perquè us pugueu concentrar millor i els resultats siguin bons.

  Tot l’equip de LINKIA FP us desitja molta sort en els #examenesLINKIAFP

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos