Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Els Exàmens amb Linkia FP

Els Exàmens amb Linkia FP

El cap de setmana del 9,10 i 11 de gener va tenir lloc la convocatòria d’exàmens a les ciutats de Barcelona, Madrid i Sevilla a la qual van assistir tots els alumnes matriculats en els diferents Cicles Formatius que imparteix LINKIA FP.

Els alumnes en general van quedar molt contents amb l’organització i el desenvolupament durant tot el cap de setmana, i així ens ho van fer saber a través de diferents missatges que ens han anat enviant:

Lola Prat, alumna del CFGS de Gestió Comercial i Màrqueting

“Ha estat una bona experiència … I no ha anat tan malament … jijiji al maig repetirem i ens tornarem a veure !!!”

Pilar Escribano, alumna del CFGS d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments

“Com a alumna de LINKIA FP vull deixar clar que tant l’organització de l’esdeveniment com els organitzadors han estat fabulosos.
Els professors i encarregats dels exàmens són encantadors, ens han tractat fenomenal en cada moment … Tan bé que semblava que no estàvem d’exàmens! A mi estudiar a LINKIA FP m’ha tornat les ganes de fer-ho, així que l’hi recomano a tothom, la veritat. “

Fran Arrébola, exalumne del CFGS de Gestió Comercial i Màrqueting

“Felicitats, he tingut l’oportunitat de visitar-vos i … Una passada d’organització! Enhorabona !!! “ I els professors tampoc podien ser menys: Juan Concejero, Professor de LINKIA FP

“Una organització fantàstica. Com a professor estic orgullós de pertànyer a aquesta comunitat i de posar el meu granet de sorra. Els alumnes realment encantadors, saludant i presentant-se, quan tu estàs limitat per no conèixer-los. Demano disculpes, però us saludo a tots d’aquí. Una abraçada. “

Pots llegir directament tots els comentaris en la nostra pàgina de Facebook fent clic aquí

Els alumnes que es matriculen per primera vegada en LINKIA FP solen tenir molts dubtes al voltant dels exàmens, com és normal, per això per a tots aquells que estigueu en aquesta situació, intentarem resoldre algunes de les principals:

CADA QUANT HAURÉ de presentar-me a EXÀMENS?

Hi ha dues convocatòries anuals (una per semestre). Per tant, hi haurà dos caps de setmana a l’any en què hauràs de presentar-te al examen dels mòduls en què estiguis matriculat en aquell moment per poder aprovar-los a final de semestre.

¿I QUÈ PASSA SI suspenc ALGUN EXAMEN?

En cas de suspendre algun examen o alguna Unitat Formativa en concret, podràs presentar-te als exàmens de recuperació que tenen lloc al cap d’unes poques setmanes.

COM SÓN ELS EXÀMENS A LINKIA FP?

El tipus d’exàmens a realitzar depèn de cada mòdul i de cada professor. Segons els continguts i el temari de cada un, l’examen podrà ser a desenvolupar, de tipus test o una barreja de tots dos. Però no et preocupis, en qualsevol cas el professor sempre et donarà les pautes necessàries unes setmanes abans de la convocatòria.

COM SÉ QUAN I ON ES REALITZEN?

Actualment realitzem exàmens en les ciutats de Barcelona, Madrid, València, Bilbao i Sevilla. Per confirmar els horaris d’exàmens i l’adreça exacta de les seus d’exàmens de cada ciutat, podràs consultar tota la informació detallada a través del Campus Virtual com a mínim un mes abans de la realització dels mateixos.

I QUAN ARRIBA EL DIA I EM TROBADA A LA SEU D’EXAMEN, QUÈ HE DE FER?

A les seus d’exàmens sempre trobaràs indicacions per saber on has de dirigir i amb llocs d’informació de LINKIA FP per si tens dubtes. El primer que has de fer és dirigir-te al mostrador corresponent per recollir les teves etiquetes personals d’examen. Aquestes etiquetes són les que hauràs de enganxar al lloc indicat de cada examen per identificar-te i et serviran per a tots els exàmens que hagis de realitzar en aquesta convocatòria. Un cop tinguis les etiquetes, podràs comprovar l’aula i l’horari d’examen en algun dels panells informatius que hi hagi prop de la zona. I si encara falta una bona estona perquè comencin, sempre podràs anar a repassar l’examen mentrestant a alguna de les aules d’estudi habilitades. A més no et preocupis, qualsevol pregunta que tinguis, sempre trobaràs a algú del personal de LINKIA FP per la zona per resoldre els teus dubtes.

 

Autor: Cristina García

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK