• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Entrevista a Marta Tobarías: Alumna del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA
 • Entrevista a Marta Tobarías: Alumna del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

  Entrevistes

  Sóc la Marta, tinc 37 anys i visc a Madrid.

  A què et dediques?

  Treball com a informadora Juvenil i tinc formació en aquesta àrea.

  I ara has donat un salt a la branca Informàtica llavors?

  Sempre he estat molt inquieta i m’han interessat diferents temes. Amb la crisi vaig veure perillar la meva feina, de manera que vaig començar a interessar-me per la informàtica i per la possibilitat de canviar a un sector amb més oportunitats. Vaig començar a estudiar aquest Cicle, em va encantar i em vaig apassionar per la Seguretat Informàtica. Ara estic en procés de canvi de sector, fent les pràctiques. I continuo formant-me en Seguretat perquè m’ha captivat!

  Va ser una bona decisió llavors! I com compagines la teva vida personal i laboral amb els estudis?

  El millor d’haver de lliurar activitats quinzenalment és que et permet organitzar-te millor i anar abordant les matèries a poc a poc. Per fer les activitats he fet servir temps entre setmana, després o abans de la feina, i caps de setmana. És un esforç que m’ha valgut la pena.

  ¿Com ha estat la relació amb els professors en Linkia FP ?

  La relació ha estat molt propera tot i ser una formació en línia. En les assignatures que he tingut més dificultat he pogut comptar amb el suport del professor per ajudar-me amb els dubtes. I amb els companys?Amb els companys ha passat el mateix; hem creat grups de WhatsApp i ens hem ajudat molt. A alguns els coneixes en persona en els exàmens i mantens el contacte.

  Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

  Necessitava una formació en línia per compaginar-la amb la feina, però el que més em va cridar l’atenció va ser el sistema d’avaluació contínua i que calia realitzar treballs quinzenals. Em va semblar una forma eficaç d’aprendre i compatible amb la feina, i així ha estat. També em va ajudar a decidir-me el saber que havia classes en línia explicant la matèria i que es podien veure quan es volgués. En un ensenyament tècnic em semblava molt important aquest suport per a l’aprenentatge.

  Ens recomanaries?

  Sí, per a mi ha estat una experiència molt positiva i de creixement.  

   

  Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Marta!

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

  Autora: Cristina García

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos