Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Marta Tobarías: Alumna del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

Entrevista a Marta Tobarías: Alumna del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

Sóc la Marta, tinc 37 anys i visc a Madrid.

A què et dediques?

Treball com a informadora Juvenil i tinc formació en aquesta àrea.

I ara has donat un salt a la branca Informàtica llavors?

Sempre he estat molt inquieta i m’han interessat diferents temes. Amb la crisi vaig veure perillar la meva feina, de manera que vaig començar a interessar-me per la informàtica i per la possibilitat de canviar a un sector amb més oportunitats. Vaig començar a estudiar aquest Cicle, em va encantar i em vaig apassionar per la Seguretat Informàtica. Ara estic en procés de canvi de sector, fent les pràctiques. I continuo formant-me en Seguretat perquè m’ha captivat!

Va ser una bona decisió llavors! I com compagines la teva vida personal i laboral amb els estudis?

El millor d’haver de lliurar activitats quinzenalment és que et permet organitzar-te millor i anar abordant les matèries a poc a poc. Per fer les activitats he fet servir temps entre setmana, després o abans de la feina, i caps de setmana. És un esforç que m’ha valgut la pena.

¿Com ha estat la relació amb els professors en Linkia FP ?

La relació ha estat molt propera tot i ser una formació en línia. En les assignatures que he tingut més dificultat he pogut comptar amb el suport del professor per ajudar-me amb els dubtes. I amb els companys?Amb els companys ha passat el mateix; hem creat grups de WhatsApp i ens hem ajudat molt. A alguns els coneixes en persona en els exàmens i mantens el contacte.

Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

Necessitava una formació en línia per compaginar-la amb la feina, però el que més em va cridar l’atenció va ser el sistema d’avaluació contínua i que calia realitzar treballs quinzenals. Em va semblar una forma eficaç d’aprendre i compatible amb la feina, i així ha estat. També em va ajudar a decidir-me el saber que havia classes en línia explicant la matèria i que es podien veure quan es volgués. En un ensenyament tècnic em semblava molt important aquest suport per a l’aprenentatge.

Ens recomanaries?

Sí, per a mi ha estat una experiència molt positiva i de creixement.  

 

Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Marta!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

Autora: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Marta Tobarías: Alumna del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK