• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Entrevista a Marta Tobarías: Alumna del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA
 • Entrevista a Marta Tobarías: Alumna del CFGS en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

  Entrevistes

  Sóc la Marta, tinc 37 anys i visc a Madrid.

  A què et dediques?

  Treball com a informadora Juvenil i tinc formació en aquesta àrea.

  I ara has donat un salt a la branca Informàtica llavors?

  Sempre he estat molt inquieta i m’han interessat diferents temes. Amb la crisi vaig veure perillar la meva feina, de manera que vaig començar a interessar-me per la informàtica i per la possibilitat de canviar a un sector amb més oportunitats. Vaig començar a estudiar aquest Cicle, em va encantar i em vaig apassionar per la Seguretat Informàtica. Ara estic en procés de canvi de sector, fent les pràctiques. I continuo formant-me en Seguretat perquè m’ha captivat!

  Va ser una bona decisió llavors! I com compagines la teva vida personal i laboral amb els estudis?

  El millor d’haver de lliurar activitats quinzenalment és que et permet organitzar-te millor i anar abordant les matèries a poc a poc. Per fer les activitats he fet servir temps entre setmana, després o abans de la feina, i caps de setmana. És un esforç que m’ha valgut la pena.

  ¿Com ha estat la relació amb els professors en Linkia FP ?

  La relació ha estat molt propera tot i ser una formació en línia. En les assignatures que he tingut més dificultat he pogut comptar amb el suport del professor per ajudar-me amb els dubtes. I amb els companys?Amb els companys ha passat el mateix; hem creat grups de WhatsApp i ens hem ajudat molt. A alguns els coneixes en persona en els exàmens i mantens el contacte.

  Per què vas decidir matricular-te en LINKIA FP?

  Necessitava una formació en línia per compaginar-la amb la feina, però el que més em va cridar l’atenció va ser el sistema d’avaluació contínua i que calia realitzar treballs quinzenals. Em va semblar una forma eficaç d’aprendre i compatible amb la feina, i així ha estat. També em va ajudar a decidir-me el saber que havia classes en línia explicant la matèria i que es podien veure quan es volgués. En un ensenyament tècnic em semblava molt important aquest suport per a l’aprenentatge.

  Ens recomanaries?

  Sí, per a mi ha estat una experiència molt positiva i de creixement.  

   

  Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Marta!

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP? Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Sistemes Informàtics en Xarxa A DISTÀNCIA

  Autora: Cristina García

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.