• Home
 • >>
 • Linkia FP
 • >>
 • L'equip de Linkia FP us desitja ....Unes bones vacances!
 • L'equip de Linkia FP us desitja ....Unes bones vacances!

  Linkia FP

   

  Ja ha passat gairebé un any des que vau decidir començar un cicle formatiu de grau mitjà o superior a distància a Linkia FP , o des que vau acabar el curs anterior i us vau animar a continuar la vostra formació en línia amb nosaltres. Ara, després de mesos de treball i estudi, esforços i il·lusions, us mereixeu uns mesos de descans, de temps per les vostres famílies i amics i de viatges que us transportin a altres realitats.

  Acomiadem un curs acadèmic que va començar ple d’expectatives al setembre, incertesa per les primeres entregues a l’octubre, esforços quinzenals al novembre i desembre, dies i nits d’estudi al gener i febrer per afrontar els exàmens, recompensa pel treball fet després de les avaluacions, i així fins al mes de juny. Professors, assessors i l’equip de Linkia FP us volem donar les gràcies per tota la feina feta, que sabem compagineu amb família, professió i altres responsabilitats.

  Bones vacances a tots i totes i no oblideu seguir-nos a les xarxes socials on us anirem informant de les novetats del nou curs 2018/2019. En uns dies, publicarem a les xarxes una cosa que segur us va molt bé per aquests dies de descans i desconnexió ?

  Autor: Alicia Berlanga, direcció pedagògica

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos