SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

L’equip de Linkia FP us desitja ….Unes bones vacances!

 

Ja ha passat gairebé un any des que vau decidir començar un cicle formatiu de grau mitjà o superior a distància a Linkia FP , o des que vau acabar el curs anterior i us vau animar a continuar la vostra formació en línia amb nosaltres. Ara, després de mesos de treball i estudi, esforços i il·lusions, us mereixeu uns mesos de descans, de temps per les vostres famílies i amics i de viatges que us transportin a altres realitats.

Acomiadem un curs acadèmic que va començar ple d’expectatives al setembre, incertesa per les primeres entregues a l’octubre, esforços quinzenals al novembre i desembre, dies i nits d’estudi al gener i febrer per afrontar els exàmens, recompensa pel treball fet després de les avaluacions, i així fins al mes de juny. Professors, assessors i l’equip de Linkia FP us volem donar les gràcies per tota la feina feta, que sabem compagineu amb família, professió i altres responsabilitats.

Bones vacances a tots i totes i no oblideu seguir-nos a les xarxes socials on us anirem informant de les novetats del nou curs 2018/2019. En uns dies, publicarem a les xarxes una cosa que segur us va molt bé per aquests dies de descans i desconnexió ?

Autor: Alicia Berlanga, direcció pedagògica