SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp
  • Linkia FP
  • L’equip de Linkia FP us desitja ….Unes bones vacances!

L’equip de Linkia FP us desitja ….Unes bones vacances!

 

Ja ha passat gairebé un any des que vau decidir començar un cicle formatiu de grau mitjà o superior a distància a Linkia FP , o des que vau acabar el curs anterior i us vau animar a continuar la vostra formació en línia amb nosaltres. Ara, després de mesos de treball i estudi, esforços i il·lusions, us mereixeu uns mesos de descans, de temps per les vostres famílies i amics i de viatges que us transportin a altres realitats.

Acomiadem un curs acadèmic que va començar ple d’expectatives al setembre, incertesa per les primeres entregues a l’octubre, esforços quinzenals al novembre i desembre, dies i nits d’estudi al gener i febrer per afrontar els exàmens, recompensa pel treball fet després de les avaluacions, i així fins al mes de juny. Professors, assessors i l’equip de Linkia FP us volem donar les gràcies per tota la feina feta, que sabem compagineu amb família, professió i altres responsabilitats.

Bones vacances a tots i totes i no oblideu seguir-nos a les xarxes socials on us anirem informant de les novetats del nou curs 2018/2019. En uns dies, publicarem a les xarxes una cosa que segur us va molt bé per aquests dies de descans i desconnexió ?

Autor: Alicia Berlanga, direcció pedagògica