Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Descobreix els graus mitjans amb més sortides laboralees

Descobreix els graus mitjans amb més sortides laboralees

Descobreix les oportunitats que et brinden els graus mitjans de Formació Professional! Si estàs buscant una opció educativa que et garanteixi sortides laborals i et permeti aconseguir les teves metes professionals, estàs en el lloc indicat.

En l’actual panorama laboral, triar el camí adequat pot marcar la diferència en el teu futur. És per això que en aquest article et mostrarem quins són els graus mitjans de Formació Professional amb més sortides, aquells que t’ofereixen una sòlida preparació i les competències necessàries per a destacar en el mercat laboral.

Seleccionar una carrera professional no és una elecció senzilla. Per a prendre una decisió informada, és fonamental considerar diversos factors, com les teves aptituds, interessos i metes. A més, resulta rellevant estar al corrent de la situació actual del mercat laboral i conèixer els camps d’estudi amb majors oportunitats d’ocupació, ja que aquest coneixement pot ser d’utilitat al moment de decidir.

Estàs llest per a endinsar-te en l’apassionant món de la Formació Professional? Continua llegint i descobreix com els graus mitjans poden ser la teva porta d’entrada a un futur prometedor!

Què és un grau mitjà i per què és essencial per al teu desenvolupament professional?

En primer lloc, en el panorama educatiu actual, els graus mitjans s’han convertit en una opció fonamental per a aquells que busquen adquirir una formació pràctica i especialitzada que els brindi oportunitats laborals en el món real. Un grau mitjà és un nivell d’educació que se situa entre l’educació secundària obligatòria i els estudis superiors. Aquests programes de formació professional ofereixen una combinació equilibrada entre coneixements teòrics i habilitats pràctiques, preparant als estudiants per a exercir-se en una àmplia gamma de sectors professionals.

De la mateixa manera, els graus mitjans ofereixen l’avantatge d’una durada més curta en comparació amb els estudis universitaris, la qual cosa permet als estudiants ingressar al mercat laboral de manera més ràpida i eficient. En obtenir un grau mitjà, els estudiants no sols adquireixen coneixements tècnics i pràctics, sinó que també desenvolupen habilitats transversals com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació efectiva, que són altament valorades pels ocupadors.

Els Graus Mitjans amb més sortides laborals

El mercat laboral a Espanya ha experimentat un canvi significatiu en els últims anys, reconeixent el valor i el potencial dels graduats de Formació Professional. Aquest sector educatiu ha guanyat terreny en termes d’ocupabilitat, superant als titulats universitaris en la demanda de professionals qualificats. Segons dades recents, el 42,2% de les ofertes d’ocupació requereixen un grau mitjà, mentre que els titulats universitaris representen un 38,5%. En aquest apartat, et convidem a descobrir les opcions de graus mitjans amb majors sortides laborals, on les oportunitats professionals estan en constant creixement.

1. Grau Mitjà en Gestió Administrativa:

En l’última dècada, el camp de l’Administració ha experimentat un notable augment en les contractacions, convertint-se en un dels sectors més demandats per les empreses. Pràcticament totes les organitzacions requereixen professionals qualificats per a dur a terme tasques administratives essencials. Entre els diversos programes de formació disponibles, el Grau Mitjà en Gestió Administrativa destaca com una opció amb àmplies sortides laborals, a més en 2022 es van registrar 157.427 contractes laborals segons el SEPE.

Si decideixes embarcar-te en aquest camí, et submergiràs en el fascinant món de les activitats de suport administratiu, tant en la gestió comptable com financera de l’empresa. A més, adquiriràs habilitats per a realitzar gestions administratives en àrees clau com la selecció de personal, la formació i l’atenció al client. Els coneixements que adquiriràs durant aquest programa et prepararan per a enfrontar els desafiaments reals de l’entorn laboral i et convertiran en un actiu valuós per a qualsevol empresa.

2. Grau Mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria:

Les professions relacionades amb l’àmbit de la salut són conegudes per la seva vocació i ocupen un destacat segon lloc en el rànquing de les famílies professionals amb major inserció laboral. Si t’apassiona la idea de contribuir al benestar de les persones i brindar atenció a pacients en tècniques sanitàries, com aplicar cures bàsiques d’infermeria o preparar instruments sanitaris per al seu ús en consultes i unitats d’atenció mèdica, podria ser una excel·lent opció considerar estudiar un Grau Mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria.

Aquest programa educatiu et proporcionarà els coneixements i habilitats necessaris per a exercir-te en el camp de la infermeria, treballant de prop amb professionals de la salut en l’atenció directa als pacients. Aprendràs a assistir en la higiene i mobilitat dels pacients, a prendre signes vitals, a col·laborar en l’administració de medicaments i a brindar suport en l’organització i manteniment de les instal·lacions sanitàries. Així mateix, tindràs l’oportunitat de formar part d’un sector en constant creixement que en 2022 va registrar 111.316 contractes a Espanya.

Conclusió

En un mercat laboral cada vegada més competitiu, l’elecció d’una formació que et brindi oportunitats reals i satisfacció professional és essencial. Els Graus Mitjans en Linkia FP es presenten com l’opció ideal per a aquells que desitgen forjar una carrera sòlida i reeixida en camps com la gestió administrativa o les cures auxiliars d’infermeria.

Amb una àmplia gamma de programes educatius dissenyats per a satisfer les demandes actuals del mercat, Linkia FP t’ofereix l’oportunitat d’adquirir coneixements teòrics i habilitats pràctiques necessàries per a destacar en el teu camp triat. El nostre enfocament centrat en l’excel·lència acadèmica i la connexió directa amb el món laboral et brinda un avantatge competitiu en ingressar al mercat laboral.

A més, en Linkia FP ens enorgulleix oferir un entorn d’aprenentatge flexible i accessible, adaptat a les teves necessitats individuals. El nostre enfocament pràctic i el suport personalitzat dels nostres professors et permetran desenvolupar al màxim el teu potencial i aconseguir les teves metes professionals.

No perdis l’oportunitat de convertir-te en un professional altament capacitat i desitjat per les empreses. Tria un Grau Mitjà en Linkia FP i endinsa’t en un món de possibilitats laborals. Et convidem a explorar la nostra àmplia oferta de programes educatius i fer el primer pas cap a un futur prometedor.

  • Home
  • Blog
  • Descobreix els graus mitjans amb més sortides laboralees

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK