Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Teide-Hease i Linkia FP s’uneixen per oferir el Grau Superior en Administració i Finances a distància en la Comunitat de Madrid.

Teide-Hease i Linkia FP s’uneixen per oferir el Grau Superior en Administració i Finances a distància en la Comunitat de Madrid.

Avui us portem 4 raons per què cal estudiar el Grau Superior en Administració i Finances A DISTÀNCIA

T’agradaria seguir formant-te però la teva disponibilitat de temps no t’ho permet?

¿Els horaris de la formació presencial no s’ajusten a les teves necessitats?

Llavors aquesta és la modalitat que estaves buscant!

1. OFICIALITAT

TEIDE-Hease, en col·laboració amb Linkia FP,   t’ofereix per primera vegada la possibilitat de realitzar el Grau Superior en Administració i Finances A DISTÀNCIA obtenint la Titulació 100% oficial. La Titulació l’atorga el Ministeri d’Educació a través del Centre d’Estudis TEIDE-Hease després de superar el Cicle Formatiu en modalitat A DISTÀNCIA, de forma directa i sense necessitat d’haver de presentar-te a proves lliures.

2. FLEXIBILITAT

Aquesta modalitat A DISTÀNCIA et permet escollir en quin temps fer una fp en Administració i Finances en funció de la teva disponibilitat horària. Tu marques el ritme de treball. Per aquesta raó, t’oferim diverses alternatives:

  • Matricular seguint l’itinerari de 2 anys, per al qual estimem que hauràs dedicar unes 30 hores setmanals aproximadament.
  • Matricular seguint l’itinerari de 3 anys, si consideres que disposes de menys temps a la setmana (però tenint en compte que necessitaràs al voltant de 20 hores setmanals per estudiar el temari, realitzar activitats, etc.)
  • O podràs triar realitzar la matrícula per mòduls solts del cicle formatiu de grau superior en Administració i finances de manera personalitzada i en funció de les teves necessitats.

Pots escollir l’opció que més s’ajusti a la teva disponibilitat, i si tens dubtes sobre quina opció triar, ¡De Teide-Linkia FP t’assessorem!

3. METODOLOGIA

TEIDE-LINKIA FP t’ofereix una metodologia dinàmica i flexible, en la qual tu tries quin moment del dia dedicar als estudis. Comptaràs amb uns materials d’estudi de qualitat, amb vídeo-classes i tutories (tant individuals com col·lectives) impartides per professors experts, i amb la possibilitat de seguir una avaluació contínua que t’ajudarà a superar de forma progressiva les assignatures del Grau Superior en Administració i Finances i assimilar tots els continguts. El sistema d’avaluació es basa en tres principis:

  • Avaluació contínua: no és obligatòria i, per tant, un alumne pot presentar-se a l’examen final sense haver-la realitzat.

Tanmateix, sí que és recomanable realitzar-la ja que ajuda a adquirir els coneixements de manera gradual, i això beneficia l’alumne de Teide- Linkia FP en la seva preparació de cara a l’examen. Si decideixes seguir l’avaluació contínua, aquesta tindrà un pes molt rellevant en la nota final del mòdul (en aquest cas suposarà un 40% de la nota final, corresponent al 60% restant l’obtinguda en l’examen). El calendari lectiu està organitzat perquè durant el curs el lliurament d’activitats sigui mensual; això et permetrà organitzar-te amb antelació i disposar del suficient temps de dedicació entre un lliurament i la següent.

  • Proves parcials: són trimestrals, i el seu objectiu principal és fomentar l’avaluació de l’adquisició progressiva de coneixements per part de l’alumne durant l’any lectiu. Aquestes proves no són obligatòries.
  • Examen final global: És obligatori, i per superar els mòduls professionals del Grau Superior en Administració i Finances l’alumne de Teide-Linkia FP ha de presentar-se a les convocatòries d’aquest (ordinària i / o extraordinària) que tindran lloc al mateix Centre de TEIDE a Madrid.

  4. INNOVACIÓ

Linkia FP aposta per les noves tecnologies a través de les quals podràs estar sempre connectat amb els teus professors i companys. – Sistema de Vídeo classes: podràs visualitzar les vídeo-classes i les tutories col·lectives, en directe o en diferit, perquè l’aprenentatge s’adapti a la teva disponibilitat horària. – Campus Virtual de Linkia FP: és la plataforma virtual a través de la qual treballaràs durant tot el curs. En ella podràs trobar diverses eines que facilitaran el teu estudi (les aules virtuals, vídeo-classes, els fòrums on resoldre dubtes amb professors o altres companys, o el sistema de missatgeria interna per contactar amb professors o tutors de forma directa).

Aconsegueix amb TEIDE Hease-LINKIA FP teu Titulació 100% OFICIAL i A DISTÀNCIA

Vols més informació sobre el Grau Superior d’Administració i Finances A DISTÀNCIA?

Visita www.linkia.interficie.com o truca’ns al 91.038 00 90 i resoldrem tots els teus dubtes.

  

  • Home
  • Blog
  • Teide-Hease i Linkia FP s’uneixen per oferir el Grau Superior en Administració i Finances a distància en la Comunitat de Madrid.

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK