• Home
 • >>
 • Linkia FP
 • >>
 • Teide-Hease i Linkia FP s'uneixen per oferir el Grau Superior en Administració i Finances a distància en la Comunitat de Madrid.
 • Teide-Hease i Linkia FP s'uneixen per oferir el Grau Superior en Administració i Finances a distància en la Comunitat de Madrid.

  Linkia FP

  Avui us portem 4 raons per què cal estudiar el Grau Superior en Administració i Finances A DISTÀNCIA

  T’agradaria seguir formant-te però la teva disponibilitat de temps no t’ho permet?

  ¿Els horaris de la formació presencial no s’ajusten a les teves necessitats?

  Llavors aquesta és la modalitat que estaves buscant!

  1. OFICIALITAT

  TEIDE-Hease, en col·laboració amb Linkia FP,   t’ofereix per primera vegada la possibilitat de realitzar el Grau Superior en Administració i Finances A DISTÀNCIA obtenint la Titulació 100% oficial. La Titulació l’atorga el Ministeri d’Educació a través del Centre d’Estudis TEIDE-Hease després de superar el Cicle Formatiu en modalitat A DISTÀNCIA, de forma directa i sense necessitat d’haver de presentar-te a proves lliures.

  2. FLEXIBILITAT

  Aquesta modalitat A DISTÀNCIA et permet escollir en quin temps fer una fp en Administració i Finances en funció de la teva disponibilitat horària. Tu marques el ritme de treball. Per aquesta raó, t’oferim diverses alternatives:

  • Matricular seguint l’itinerari de 2 anys, per al qual estimem que hauràs dedicar unes 30 hores setmanals aproximadament.
  • Matricular seguint l’itinerari de 3 anys, si consideres que disposes de menys temps a la setmana (però tenint en compte que necessitaràs al voltant de 20 hores setmanals per estudiar el temari, realitzar activitats, etc.)
  • O podràs triar realitzar la matrícula per mòduls solts del cicle formatiu de grau superior en Administració i finances de manera personalitzada i en funció de les teves necessitats.

  Pots escollir l’opció que més s’ajusti a la teva disponibilitat, i si tens dubtes sobre quina opció triar, ¡De Teide-Linkia FP t’assessorem!

  3. METODOLOGIA

  TEIDE-LINKIA FP t’ofereix una metodologia dinàmica i flexible, en la qual tu tries quin moment del dia dedicar als estudis. Comptaràs amb uns materials d’estudi de qualitat, amb vídeo-classes i tutories (tant individuals com col·lectives) impartides per professors experts, i amb la possibilitat de seguir una avaluació contínua que t’ajudarà a superar de forma progressiva les assignatures del Grau Superior en Administració i Finances i assimilar tots els continguts. El sistema d’avaluació es basa en tres principis:

  • Avaluació contínua: no és obligatòria i, per tant, un alumne pot presentar-se a l’examen final sense haver-la realitzat.

  Tanmateix, sí que és recomanable realitzar-la ja que ajuda a adquirir els coneixements de manera gradual, i això beneficia l’alumne de Teide- Linkia FP en la seva preparació de cara a l’examen. Si decideixes seguir l’avaluació contínua, aquesta tindrà un pes molt rellevant en la nota final del mòdul (en aquest cas suposarà un 40% de la nota final, corresponent al 60% restant l’obtinguda en l’examen). El calendari lectiu està organitzat perquè durant el curs el lliurament d’activitats sigui mensual; això et permetrà organitzar-te amb antelació i disposar del suficient temps de dedicació entre un lliurament i la següent.

  • Proves parcials: són trimestrals, i el seu objectiu principal és fomentar l’avaluació de l’adquisició progressiva de coneixements per part de l’alumne durant l’any lectiu. Aquestes proves no són obligatòries.
  • Examen final global: És obligatori, i per superar els mòduls professionals del Grau Superior en Administració i Finances l’alumne de Teide-Linkia FP ha de presentar-se a les convocatòries d’aquest (ordinària i / o extraordinària) que tindran lloc al mateix Centre de TEIDE a Madrid.

    4. INNOVACIÓ

  Linkia FP aposta per les noves tecnologies a través de les quals podràs estar sempre connectat amb els teus professors i companys. – Sistema de Vídeo classes: podràs visualitzar les vídeo-classes i les tutories col·lectives, en directe o en diferit, perquè l’aprenentatge s’adapti a la teva disponibilitat horària. – Campus Virtual de Linkia FP: és la plataforma virtual a través de la qual treballaràs durant tot el curs. En ella podràs trobar diverses eines que facilitaran el teu estudi (les aules virtuals, vídeo-classes, els fòrums on resoldre dubtes amb professors o altres companys, o el sistema de missatgeria interna per contactar amb professors o tutors de forma directa).

  Aconsegueix amb TEIDE Hease-LINKIA FP teu Titulació 100% OFICIAL i A DISTÀNCIA

  Vols més informació sobre el Grau Superior d’Administració i Finances A DISTÀNCIA?

  Visita www.linkiafp.es o truca’ns al 91.038 00 90 i resoldrem tots els teus dubtes.

    

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.