Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Claus per tenir uns apunts perfectes

Claus per tenir uns apunts perfectes

apunts Quantes vegades haurem sentit la famosa frase: l’important és l’interior, el físic és secundari. I qui la digués no li falta raó, però perquè ens fixem en algú ens ha d’agradar físicament. Encara que només sigui una mica. Si no, no hi matx. A l’hora d’estudiar passa el mateix. Quan veus uns apunts que són un bloc uniforme on tot és una marabunta de text que sembla mai acabar, no et ve de gust ni tocar-los, però, un cop que vam aconseguir que estiguin ben distribuïts i organitzats, poden començar a resultar més atractius fins i tot fins al punt que els acabis donant un súper like. Avui, et vull explicar els alguns elements claus que et poden ajudar a aconseguir uns apunts bonics i ideals per posar-te a estudiar:

Color: Les pel·lícules en blanc i negre ja van passar a la història i el text en blanc i negre també. ¡Fes servir els colors! Els colors faran que el missatge ens resulti molt més atractiu i ens donin més ganes de llegir-lo. Quan jo estudiava era dels que necessitava mil subrayadores de colors perquè els apunts fossin més desitjables, veure tot un bloc uniforme de text ja em donaven ganes de deixar l’estudi. A l’hora d’escollir la roba un blanc i negre mai falla, però … oi que no et vesteixes amb diaris? Doncs a l’hora de posar-se a estudiar el color (gairebé) sempre suma.

Espai: Les persones necessitem el nostre espai, però el text també ho necessita! Els textos necessiten respirar i si vols posar molta informació condensada en una pàgina, potser els teus apunts tindran tota la informació, però llegir-te-la pot arribar a fer-se una tortura. I sinó… recordes l’última vegada que vas llegir 4 pàgines seguides de el diari? Jo, tampoc.

Tipografia: Les tipografies estan per divertir-nos. Tampoc abusem és clar. Però poden fer que el nostre missatge sigui més infantil, elegant, sobri, divertit i un llarg etcètera. Les pots fer servir en títols, cites o, el que vulguis. Les tipografies ens poden ajudar molt a l’hora d’estudiar. Podem buscar les tipografies de les nostres revistes favorites i usar-les. D’aquesta manera, podem tenir la sensació que en comptes d’estudiar uns avorrits apunts, estem fullejant la nostra revista de capçalera. Un web que us pot ser molt útil en aquest aspecte i els anteriors és: Canva. Si vols tenir uns apunts bonics utilitzar les plantilles d’aquest web et va a ser súper útil.

Subratlladors: Segur que has vist alguns d’aquests apunts tumblr per internet plens de subrayadores de tons pastís. Aprofita per utilitzar tots els colors que ofereixen els subrayadores. Fes-los servir per acabar de completar uns apunts perfectes. Crea el teu propi codi de colors: un color per a les coses importants, un altre per noms propis, un altre per dates, etc. Organitza’t com vulguis perquè tot et resulti visual i fàcil d’identificar.

A mà vs A ordinador

Moltes vegades ens plantegem si és millor fer els apunts a mà oa ordinador. Nosaltres us donem la nostra opinió:

  • Ordenador: Nosaltres recomanem l’ús d’ordinador per apunts universitaris o escolars. Tots aquells apunts que siguin llargs i pesats els recomanem fer a ordinador perquè tens tot a l’abast d’un clic. I, sobretot, pots esborrar-ho tot amb cliqueu una tecla i no haver d’estar fent ús de l’típex constantment. A més, també hi ha algunes aplicacions meravelloses a l’hora de crear esquemes com: Mind Node i Mind Jet (la primera només compatible amb el sistema operatiu iOS i la segona és de pagament, però gratis durant els primers 30 dies) que et van a ser súper eficients.
  • A mà: Qui vulgui fer-los a mà, l’hi recordem més per resums o índexs. Coses breus que no requereixin tanta feina i que us permetin poder anar assumint els conceptes poc a poc. Un truc que està molt de moda és l’ús de l’lettering ¿no saps què és? Et deixem ací un vídeo perquè aprenguis tots els secrets que amaga el lettering i que et permetrà aconseguir uns apunts tumblr.

Esperem que us hagin estat útils tots els nostres consells. Com hem dit a l’inici de l’bloc l’important és a l’interior i que el contingut sigui bo, però seguint tots aquests consells estem convençuts que ja no veuràs el que vagis a estudiar amb la mateixa cara. Seguint tips ‘els teus apunts van a lluir millor que una estrella de Hollywood!

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui. Us esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • Claus per tenir uns apunts perfectes

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK