Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

B-Travel 2019. Programa i novetats

B-Travel 2019. Programa i novetats

Escollir quin és el millor destinació turística de vegades suposa un maldecap. Igual que ho és dissenyar una experiència de viatge d’acord amb les necessitats de cada persona. El atractiu, el innovador i diferent sempre criden l’atenció i en turisme estar a l’avantguarda és garantia d’èxit. Per això, precisament, fires o salons turístics com B-Travel 2019 són una aposta segura tant per a professionals del sector, ja que fires d’aquest tipus els permeten conèixer les tendències, com per als turistes que van a la caça i captura de noves oportunitats i experiències per gaudir fent el que més els agrada: viatjar.

L’origen de B-Travel, el saló del turisme per excel·lència

Aquest 2019, B-Travel, un dels salons turístics més coneguts d’Espanya, arriba a la seva edició número 27. Però … t’has preguntat mai quins van ser els inicis d’aquest saló organitzat especialment per a professionals del sector turístic? Resulta que B-Travel ha pres el relleu del conegut Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC). Realment B-Travel rebre el testimoni del SITC a l’any 2015. Va ser llavors quan els organitzadors d’aquest saló internacional van decidir fer un pas més enllà i enfocar exclusivament en l’anomenat turisme d’experiències. El saló B-Travel, que serà del 22 al 24 de març, presentarà les propostes especialitzades en turisme familiar, eno-gastronòmic, cultural, nàutic, rural, d’aventura, de compres, creuers, wellness o dirigit al col·lectiu gai, entre d’altres opcions turístiques, que oferiran les destinacions de proximitat i més de 50 països i regions de tot el món.

Una fira anual

La fira B-Travel és una fira que té lloc de manera anual a Barcelona. B-Travel presenta cada any una proposta innovadora en la que concentra a la ciutat de Barcelona un saló del turisme amb autèntica vocació internacional. De fet, la fira inclou entre els seus expositors tant destinacions turístiques com agències de viatges o l’oferta de diferents cadenes hoteleres.

Les millors tendències de B-Travel

¿I què es pot trobar al saló internacional de turisme B-Travel? Les propostes varien molt d’una a una altra depenent del que es busqui. No obstant això, el saló internacional ha sabut adaptar-se a tot tipus de públics i no només se centra en el turisme familiar o turisme juvenil o sènior, sinó que també ofereix una gran diversitat de propostes en funció de l’objectiu del viatge. En aquest sentit, tot aquell que s’apropi al B-Travel podrà visitar el racó B-Happy, el B-Culture, B-Special, B-Adventure o el B-Delicious. Tot aquell amant dels viatges en família o amb els amics segur que s’inclinarà per les propostes que s’ofereixen a l’apartat B-Happy. I és que aquesta zona està enfocada principalment per als viatges en família i amb els amics, però si, per contra, es desitja una escapada romàntica o alguna cosa més en pla relax, també es pot trobar en aquest apartat. Com sabràs, un tipus de turisme que està molt en auge últimament és l’anomenat turisme cultural. Totes les propostes relacionades amb l’art, la història, la cultura, el teatre, la música o el cinema es localitzen a l’espai del saló denominat B-Culture. ¿I què passa amb el turisme de luxe? Té o no un espai en aquest saló internacional? És clar que ho té! En l’anomenat B-Special, on es concentra l’oferta de turisme de nou luxe, de compres, solidari o de redescobriment del que és local. El mateix succeeix amb el turisme esportiu, B-Adventure és el lloc ideal per als amants de la natura i l’aventura. Allà es concentra el turisme rural, nàutic, de muntanya o el cicloturisme. I, finalment, sempre hi ha qui viatja a un altre país amb la ment posada en la cultura gastronòmica, per a ells hi ha l’espai B-Delicious, que engloba, a més, les rutes eno-gastronòmiques.

Novetats de B-Travel 2019

Amb l’objectiu de generar oportunitats de negoci, el B-Travel 2019 ha incorporat una sèrie de novetats que faran les delícies dels professionals del sector. En concret es tracta de tres esdeveniments diferents. El primer d’ells es denomina B-Font i es desenvoluparà durant el primer dia de la fira, el 22 de març. Es tracta d’un espai dedicat a la transformació i la innovació digital organitzat en col·laboració amb l’Innovation Hub Travel Edition, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona i el Gremi d’Hotels de Barcelona. Aquest mateix dia, els professionals del sector turístic tindran l’oportunitat de gaudir d’una sèrie de reunions professionals B2B, que tindran 20 minuts de durada que tenen com a objectiu que expositors i professionals puguin trobar socis comercials a nivell nacional i internacional. A part, el B-Travel 2019 comptarà amb experiències viatgeres de totes les comunitats autònomes i regions d’Espanya, on es podrà conèixer de prop qualsevol tipus de turisme una cosa molt interessant per als estudiants del nostre Cicle Superior en Gestió d’Allotjaments turístics a distància. Ja que encara que es tracti una fira per a professionals del sector, no cal ser-ho encara per poder acudir-hi. Anualment, molts estudiants dels cicles formatius a distància acudeixen a aquesta fira per conèixer més de prop el sector.

  • Home
  • Blog
  • B-Travel 2019. Programa i novetats

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK