• Home
 • >>
 • Linkia FP
 • >>
 • LINKIA FP i Joventut Les Corts presenten un acord de patrocini
 • LINKIA FP i Joventut Les Corts presenten un acord de patrocini

  Linkia FP

  Aquest passat diumenge 16 d’octubre, va tenir lloc la presentació de l’acord de patrocini entre LINKIA FP i el Club Joventut Les Corts per patrocinar als equips de bàsquet femení de Lliga Femenina 2 i Primera Catalana.

  A Linkia FP volem donar suport als joves i l’esport, per sentir-nos lligats a uns valors que considerem comuns i amb els que sentim que es reflecteix la nostra filosofia.

  Una filosofia que intentem traslladar als nostres alumnes dia a dia en la seva formació, mitjançant l’aprenentatge, l’esforç i el compromís. De la mateixa manera que amb aquests valors procurem acompanyar i guiar els nostres alumnes en el seu camí cap a l’èxit, des Linkia FP esperem brindar tot el nostre suport aquesta temporada als equips de Bàsquet Femení Joventut Les Corts, col·laborant en el seu progrés rumb a la superació i al triomf personal. Autor: Cristina García

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos