Erasmus +

L’alumnat de Linkia FP té la possibilitat de participar en el programa Europeu Erasmus + tant per als cicles de grau mitjà com de grau superior. El programa ofereix possibilitats de mobilitat per realitzar les pràctiques dels cicles en països europeus. El programa té per objectiu general millorar aptituds i competències bàsiques per a l’ocupació a través de l’experiència internacional en altres països i mercats de treball, així com millorar l’aprenentatge d’idiomes, relacions interculturals i mobilitat professional.

Presència d'alumnat en pràctiques de Linkia FP a Europa
Com fer les pràctiques a l'estranger?

Molts dels alumnes de Linkia FP aprofiten l’oportunitat de viure una experiència professional internacional. El període de realització d’aquestes pràctiques a l’estranger va de un mínim de dues setmanes, fins a un any complet.

L’alumnat passarà per un procés de selecció en el qual haurà d’aportar:

  • Currículum vitae
  • Carta de motivació
  • Documentació acreditativa del nivell d’idioma del país de destinació
  • Document de sol·licitud que proporcionarà el centre adscrit
Experiències internacionals dels nostres alumnes

Més de 50 alumnes Linkia FP han realitzat les pràctiques a l’estranger. Aquí us deixem alguns testimonis de la seva experiència:

Empreses internacionals que han acollit alumnes de Linkia FP

Empreses de diversos països Europeus reben a alumnes de Linkia FP perquè puguin realitzar un stage  de pràctiques a les seves instal·lacions i coneguin altres entorns laborals, procediments, matisos culturals, mercats de treball i ús de l’idioma del país de destinació.

Aquestes són algunes de les empreses internacionals en què han treballat els nostres alumnes!

Erasmus +