• Home
 • >>
 • Actualitat
 • >>
 • Tallers presencials del CFGM en Infermeria
 • Tallers presencials del CFGM en Infermeria

  Actualitat

  Aquest cap de setmana passat van tenir lloc els tallers presencials per al Grau Mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria .

  Com ja saps, en Linkia FP aquest Cicle Formatiu es pot cursar totalment A DISTÀNCIA, a excepció de dos caps de setmana presencials als quals has d’acudir per participar en els tallers pràctics que ajudaran a completar els coneixements necessaris per obtenir aquesta Titulació Oficial. En aquests tallers es forma als alumnes posant en pràctica coneixements i accions indispensables en l’àmbit de la Infermeria, com ara la tècnica de RCP (reanimació cardiopulmonar), les impressions dentals, o la neteja i esterilització del material sanitari.

  Aquests tallers es realitzen a les ciutats de Barcelona, Madrid, Sevilla i València, podent triar els alumnes amb total llibertat la ciutat en la que vulguin realitzar-los.

  Tens dubtes sobre aquest Cicle o sobre la metodologia en Linkia FP ?

  Escriu-nos a info@linkiafp.es o truca’ns al 900 67 02 02 i t’informarem del que necessitis!

  Autor: Cristina García

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos