• Home
 • >>
 • Actualitat
 • >>
 • Tallers presencials del CFGM en Infermeria
 • Tallers presencials del CFGM en Infermeria

  Actualitat

  Aquest cap de setmana passat van tenir lloc els tallers presencials per al Grau Mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria .

  Com ja saps, en Linkia FP aquest Cicle Formatiu es pot cursar totalment A DISTÀNCIA, a excepció de dos caps de setmana presencials als quals has d’acudir per participar en els tallers pràctics que ajudaran a completar els coneixements necessaris per obtenir aquesta Titulació Oficial. En aquests tallers es forma als alumnes posant en pràctica coneixements i accions indispensables en l’àmbit de la Infermeria, com ara la tècnica de RCP (reanimació cardiopulmonar), les impressions dentals, o la neteja i esterilització del material sanitari.

  Aquests tallers es realitzen a les ciutats de Barcelona, Madrid, Sevilla i València, podent triar els alumnes amb total llibertat la ciutat en la que vulguin realitzar-los.

  Tens dubtes sobre aquest Cicle o sobre la metodologia en Linkia FP ?

  Escriu-nos a info@linkiafp.es o truca’ns al 900 67 02 02 i t’informarem del que necessitis!

  Autor: Cristina García

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.