Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Higienista Bucodental?

Quant cobra un Higienista Bucodental?

cuánto cobra un higienista dental

Quan parlem del sector de l’Odontologia, parlem d’una branca d’estudi que, segons dades recollides per la font de Business Insider, és un àmbit professional, que en aquests moments es troba amb una adequació al treball posterior del 97,7%. Què volen dir aquestes dades? Que els alumnes matriculats en una formació d’aquesta índole tenen una gran probabilitat que, en acabar la seva etapa acadèmica, es converteixin en professionals d’aquest ofici. De fet, la higiene bucal és un concepte que hem de tenir present sempre a les nostres vides. Forma part de la salut i del benestar d’una persona i que no podem deixar passar per alt. Tenir unes dents, genives i una boca sana és essencial per a la cura de la nostra vida diària, ja que, així, evitarem malalties i/o problemes de salut oral. Ara bé, qui s’encarrega que això passi i que es mantingui un control de la nostra higiene bucal? Els tècnics especialitzats en Higiene Bucodental, aquells professionals que s’ocupen d’assistir i coordinar amb un odontòleg tots els tractaments adequats de cada pacient que calgui. Però… quant cobra un higienista bucodental? Aquesta és una pregunta que molts estudiants es fan abans de començar a estudiar un grau, i per això estem avui aquí. A l’article d’avui resoldrem els dubtes sobre el sou d’un higienista dental i de quines qüestions depèn segons diversos aspectes. Vols saber-ne més? T’expliquem tot el que cal saber, a continuació. 

El  sou d’un Higienista Bucodental 

És important deixar clar per endavant que el sou general d’un higienista bucodental dependrà, principalment, del conveni col·lectiu del lloc on s’exerceixi l’ofici. Tot i això, podem dir que, segons dades extretes de La Vanguardia, un professional d’aquests caràcters pot cobrar un sou aproximat entre 1.100 i 1.600 euros bruts al mes. 

Un altre dels factors que cal tenir en compte és que la remuneració dels especialistes dependrà, també, dels anys d’experiència que porti treballant a la professió. Una persona que porti al voltant de 3 anys o un temps inferior a aquest cobrarà aproximadament uns 1.199 euros bruts al mes. Tot i això, si la seva experiència és, mínima, de 4 anys, o posterior, el seu sou s’ampliarà als 1.587 euros bruts mensuals. 

Un higienista bucodental amb experiència pot arribar a cobrar uns 40.000 euros bruts cada any. A més, solen rebre tres pagues extraordinàries, que són lliurades a l’estiu, al mes d’octubre i a Nadal.

El  sou d’un Higienista Bucodental per comunitats autònomes 

La remuneració d’un especialista en Higiene Bucodental pot variar, a més de per l’experiència que aquests tinguin, per la comunitat autònoma on resideixin i/o treballin. Segons les dades publicades a la borsa d’ocupació d’Indeed, hem pogut comprovar que les xifres ronden al voltant de les dades següents: 

  • Andalusia: el sou mitjà d’un treballador/a, gairebé sense experiència, és de 825 euros al mes.
  • Comunitat Valenciana: el sou mitjà que es rep a la Comunitat Valenciana és de 959 euros.
  • País Basc: en aquest cas, la retribució puja de manera molt lleugera amb un total de 1.119 euros mensuals.
  • Catalunya: la remuneració a la comunitat catalana és de 1.187 euros.
  • Comunitat de Madrid: i, finalment, la Comunitat de Madrid, la qual és la que rep més sou, amb una mitjana total de 1.261 euros mensuals. 

  

Com veus, hi ha diversos aspectes que cal tenir en compte quan et preguntes quant cobra un higienista bucodental pel seu lloc de treball, encara que en certa manera no és que variï en grans quantitats. Si sou una d’aquelles persones que voleu dedicar-vos a aquest sector i que ho teniu clar, podeu consultar el nostre Grau Superior en Higiene Bucodental a distància. Un cicle formatiu en què ensenyem als alumnes quines són les funcions principals d’un especialista en el marc laboral actual i com ha d’actuar en cada moment un cop finalitzi els estudis. Si vols obtenir una informació més detallada, només has de contactar amb nosaltres i resoldrem tots els dubtes que et puguin sorgir. Què esperes? És la teva oportunitat per començar com més aviat millor! 

 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Higienista Bucodental?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK