Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Linkia FP al programa de Televisió “LA VEU DE L’EMPRESARI”

Linkia FP al programa de Televisió “LA VEU DE L’EMPRESARI”

Fa unes setmanes alguns membres de LINKIA FP van ser entrevistats al programa La Veu de l’Empresari del Canal 25tv.

Alguns professors i alumnes van poder explicar la seva experiència amb la Formació a Distància tant al presentador com a l’audiència del programa. Inma Maurici i Jaume Vila, professors de LINKIA FP, van explicar el funcionament de les classes virtuals, del sistema d’avaluació i van comentar també la relació que mantenen amb els alumnes, als quals acompanyen durant tot el curs i ofereixen tot el seu suport perquè aquests aconsegueixin acabar el curs amb èxit.

D’altra banda Ruth Mirabet, com a coordinadora de l’equip de professors i gestió d’alumnes, va parlar del funcionament intern de LINKIA FP i de com treballa tot l’equip de professors a l’altre costat de l’ordinador per tal d’oferir als alumnes una formació de qualitat com és la FP Oficial. Finalment, Paula Adarve i Fran Arrébola, alumnes dels Cicles de Administració i Finances i Gestió Comercial i Màrqueting respectivament, van explicar la seva experiència a l’hora de compaginar els estudis amb la seva vida laboral i familiar.

Tots dos estaven d’acord que suposa un esforç i que cal procurar ser constant i disciplinat per aconseguir seguir l’avaluació del semestre, però que gràcies a la metodologia flexible i dinàmica de LINKIA FP, juntament amb el suport dels professors i la companyonia que s’aconsegueix entre els mateixos companys de classe, s’aconsegueix que el trajecte sigui amè i suportable. Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Linkia FP al programa de Televisió “LA VEU DE L’EMPRESARI”

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK