Linkia FP fomentant l'ús del vídeo

Linkia FP

La societat del segle XXI es caracteritza per la consolidació generalitzada de l’ús dels recursos multimèdia, com el vídeo, en la vida quotidiana. Des Linkia FP oferim una formació d’acord amb la societat actual, per aquest motiu, potenciem l’ús dels vídeos, com a eina de suport a l’aprenentatge. El vídeo és un recurs educatiu que té múltiples avantatges per a l’alumnat, atès que situa el procés educatiu en un pla més ampli que el de la comprensió lectora. Alguns dels punts forts dels vídeos que ens hem trobat ha estat:

    • Pot facilitar la comprensió i assimilació de coneixements;
    • Ajuda a motivar els alumnes. Les imatges en moviment, així com el so poden ajudar a captar la seva atenció;
  • Pot ajudar a superar barreres d’aprenentatge.

Durant aquest curs 2017-2018, en Linkia FP, hem impulsat un projecte per fomentar l’ús del vídeo entre el nostre professorat. Per a això hem iniciat un Torneig semestral, per motivar i mantenir al nostre professorat al dia amb les noves tecnologies. El Torneig ha estat tot un èxit i tots dos semestres nostres professors han realitzat diverses i interessants intervencions en vídeo. A més … el / la campió / a ha obtingut un obsequi molt particular … Una dessuadora i una bossa de Linkia FP! Com a conclusió, podem considerar que el Torneig ha estat tot un èxit !! Més de 100 vídeos realitzats per part del nostre professorat! Enhorabona a tots i totes!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP?

Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

Autor: Olga C.

Introduce tu comentario

Qui som

Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

Els nostres cursos
Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
Veure cursos