Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Estudiar, treballar i no morir en l’intent

Estudiar, treballar i no morir en l’intent

Necessites dies de 48 hores per sobreviure i t’arribi el temps per a tot?

Compaginar els estudis i la feina no és gens fàcil, i cal estar disposats a fer sacrificis i ser disciplinats.

Però el més important és que t’agradi el que fas, i amb això ja tindràs molt de guanyat per estar motivat i aconseguir no morir en l’intent;)

  • Planifica la setmana per tenir controlades les hores d’estudi que vagis a necessitar i compaginr-te-las amb el treball i amb la resta d’obligacions personals. Si a més pots fer una previsió de tot el mes per sobre, millor que millor (que després no t’agafi distret)
  • Tingues organitzat i en un únic lloc tot el teu material d’estudi perquè quan arribis de la feina i et posis a estudiar o a fer activitats no perdis temps en buscar res.
  • Crea’t un calendari deixant marge als imprevistos. Has marcar-una rutina d’estudi amb uns horaris fixos, però de manera que si perds un dia per qualsevol contratemps no et descol·loqui tot el planning.
  • No deixis ni els treballs ni l’estudi per últim moment. Tots sabem que les presses no són bones i que les coses a última hora no sempre surten bé.
  • No barregis estudis i treball. Quan ets a la feina oblida’t dels estudis i quan estiguis estudiant no pensis en el treball. Concentra’t en el que estàs fent en cada moment.
  • Vigila l’estrès. Amb el ritme d’activitat que portes entre els estudis, la feina i les teves obligacions personals, patir estrès és inevitable però no deixis que et domini.

Com controlar l’estrès?

Fer esport, portar una bona alimentació i intentar portar un ritme de vida actiu ajuda a pal·liar els símptomes de l’estrès. En aquest post ens donen alguns consells que segur et seran útils.

  • No t’oblidis de viure. Les estones d’oci i vida social són molt necessaris, així que encara que inevitablement es vegin reduïts, reserva unes hores a la setmana per a tu i per als teus.

Tot i que aquests consells puguin ajudar-te, tingues present que la base de la conciliació estarà en el teu constància i en la teva disciplina. Si alguna vegada et desmotives, recorda què et va empènyer a començar i per què vas prendre la decisió en el seu moment. No oblidis que cap camí fàcil et portarà a un lloc que valgui la pena 🙂 I si tot i així sents que no pots amb tot, sempre pots apostar per la via lenta; la majoria de centres de formació ofereixen programes d’estudi alternatius per a persones que disposen de menys temps per als estudis. D’aquesta manera podràs continuar a un ritme més pausat, però sense abandonar les teves metes. Autor: Cristina García estudiar treballar

Imatge: Jesadaphorn / Freedigitalphotos

  • Home
  • Blog
  • Estudiar, treballar i no morir en l’intent

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK