• Home
 • >>
 • Entrevistes
 • >>
 • Entrevista a Daniel Olives: Alumne de CFGS en Màrqueting a Distància
 • Entrevista a Daniel Olives: Alumne de CFGS en Màrqueting a Distància

  Entrevistes

  “Una de les coses que més m’ha impressionat

  és la proximitat que he sentit amb alguns dels meus companys i professors que he conegut a través del fòrum “

  Tinc 36 anys i visc a Noruega. Treball en una empresa tecnològica com a coordinador en les àrees de logística, producció i controls de qualitat. Aquest curs m’ha servit per tenir una nova visió pel que fa a logística i direcció d’equips es refereix.

  Què és el que més valores de la metodologia de LINKIA FP?

  • Durant el meu període com a estudiant de LINKIA FP m’he sentit recolzat des del primer moment, des de l’atenció cap a l’estudiant per part de secretària, professors i personal d’LINKIA FP fins per part dels meus companys, que han estat ajuda inestimable. Un altre gran factor a destacar és la flexibilitat de poder estudiar i veure les classes en el meu temps lliure, estant al campus virtual les 24 hores disponible amb les seves classes gravades, materials i tutorials. La possibilitat de realitzar test d’avaluació sense haver de desplaçar-me des de l’estranger, i la disponibilitat d’alguns professors, que en quantioses ocasions han resolt els meus dubtes fins i tot en els caps de setmana.

  Què és el que més destaques del teu experiència com a alumne de LINKIA FP?

  • Un dels factors que més m’ha impressionat, ha estat la proximitat que he sentit amb alguns dels meus companys i professors que he conegut a través del fòrum, de les classes i del WhatsApp que vam crear entre els companys de classe. Destaco també els resultats que es poden obtenir si es dedica determinació, dedicació i organització, sent els meus resultats molt millors al que jo aspirava al principi del curs.

  Com és el contacte amb els professors?

  • Considero als professors que he tingut uns grans professionals, amb una gran vocació, propers amb els estudiants i sempre disposats a ajudar.

  Per què recomanaries estudiar a distància a través d’LINKIA FP?

  • Per la possibilitat de poder realitzar un curs des de gairebé qualsevol part del món, per l’efectivitat d’aprenentatge que comporta l’avaluació contínua, per la professionalitat del seu equip docent, i perquè si jo vaig poder, tu també pots.

  Gràcies per explicar-nos la teva experiència Daniel!

  Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP?

  Visita linkiafp.es o truca al 900 67 02 02

  Autor: Cristina García

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.