Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Daniel Olives: Alumne de CFGS en Màrqueting a Distància

Entrevista a Daniel Olives: Alumne de CFGS en Màrqueting a Distància

“Una de les coses que més m’ha impressionat

és la proximitat que he sentit amb alguns dels meus companys i professors que he conegut a través del fòrum “

Tinc 36 anys i visc a Noruega. Treball en una empresa tecnològica com a coordinador en les àrees de logística, producció i controls de qualitat. Aquest curs m’ha servit per tenir una nova visió pel que fa a logística i direcció d’equips es refereix.

Què és el que més valores de la metodologia de LINKIA FP?

  • Durant el meu període com a estudiant de LINKIA FP m’he sentit recolzat des del primer moment, des de l’atenció cap a l’estudiant per part de secretària, professors i personal d’LINKIA FP fins per part dels meus companys, que han estat ajuda inestimable. Un altre gran factor a destacar és la flexibilitat de poder estudiar i veure les classes en el meu temps lliure, estant al campus virtual les 24 hores disponible amb les seves classes gravades, materials i tutorials. La possibilitat de realitzar test d’avaluació sense haver de desplaçar-me des de l’estranger, i la disponibilitat d’alguns professors, que en quantioses ocasions han resolt els meus dubtes fins i tot en els caps de setmana.

Què és el que més destaques del teu experiència com a alumne de LINKIA FP?

  • Un dels factors que més m’ha impressionat, ha estat la proximitat que he sentit amb alguns dels meus companys i professors que he conegut a través del fòrum, de les classes i del WhatsApp que vam crear entre els companys de classe. Destaco també els resultats que es poden obtenir si es dedica determinació, dedicació i organització, sent els meus resultats molt millors al que jo aspirava al principi del curs.

Com és el contacte amb els professors?

  • Considero als professors que he tingut uns grans professionals, amb una gran vocació, propers amb els estudiants i sempre disposats a ajudar.

Per què recomanaries estudiar a distància a través d’LINKIA FP?

  • Per la possibilitat de poder realitzar un curs des de gairebé qualsevol part del món, per l’efectivitat d’aprenentatge que comporta l’avaluació contínua, per la professionalitat del seu equip docent, i perquè si jo vaig poder, tu també pots.

Gràcies per explicar-nos la teva experiència Daniel!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP?

Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Daniel Olives: Alumne de CFGS en Màrqueting a Distància

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK