Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Entrevista a Cristina Basanta: Gerent d’Operacions a Applus Certification

Entrevista a Cristina Basanta: Gerent d’Operacions a Applus Certification

Cristina Basanta, Gerent d’Operacions a Applus Certification

Applus + és una de les empreses líders mundials en el sector de la inspecció, els assajos i la certificació. Són un partner de confiança reconegut en el mercat, que ajuda els seus clients a potenciar la qualitat i la seguretat dels seus actius, infraestructures i operacions. La seva capacitat tècnica, d’innovació i el seu equip humà altament qualificat i motivat els permeten desenvolupar l’excel·lència operacional de qualsevol procés industrial.

Cristina Basanta és Gerent d’Operacions a Applus Certification. El seu departament es dedica a la certificació de sistemes de Gestió sota acreditació ENAC, Entitat Nacional d’Acreditació que per determinar la competència tècnica dels avaluadors de la conformitat, l’Entitat utilitza com a referència els requisits establerts en normes internacionals com a base per a la signatura dels acords de reconeixement a nivell global.

El compliment d’aquests requisits marcats per la normativa de referència generen un gran volum de tasques administratives que obliguen a tenir persones formades en aquest sector.

Com definiries la teva experiència amb alumnes de Linkia FP ?

-Ha estat una experiència molt satisfactòria. M’he trobat un alumne motivat i amb moltes ganes d’aprendre.

Quins beneficis creus haver obtingut de la col·laboració de la teva empresa a la Formació en centres de treball?

-Tenir un alumne en pràctiques m’ha permès poder formar-segons les necessitats pròpies de l’empresa d’aquesta manera en el moment de la seva contractació està totalment preparat i coneix les especificitats del lloc de treball.

¿Remarcaries alguna competència dels alumnes que han realitzat les pràctiques a la vostra empresa?

-He pogut veure un alumne amb el qual ha estat fàcil treballar, amb gran agilitat en el maneig d’eines informàtiques, molt habituat a treballar amb aplicacions. Aquesta facilitat li ha permès captar ràpidament el funcionament de les nostres aplicacions desenvolupades a mida de l’empresa.

Tornaries a acollir alumnes en pràctiques de Linkia FP?

-Sí, de fet ja estic preparant una nova sol·licitud de candidats per a una altra vacant. En Applus valorem molt positivament els perfils de Formació Professional i es tenen molt en compte en els processos de selecció. L’experiència global ha estat molt positiva, tant en la gestió del candidat com en el propi procés de tutorització posterior. De fet l’alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances que va passar per la nostra empresa ha estat contractat i és part ja de l’equip Applus.

 

Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència Cristina!

Vols més informació sobre l’FP a Distància amb Linkia FP?

Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02 (telèfon gratuït)

Autor: Carmen Uroz

  • Home
  • Blog
  • Entrevista a Cristina Basanta: Gerent d’Operacions a Applus Certification

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK