Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Linkia FP t’ajuda a crear un bon CV

Linkia FP t’ajuda a crear un bon CV

En Linkia FP a distància, no només acompanyem de forma propera i càlida als nostres alumnes en tot el seu procés d’aprenentatge, també els ajudem a trobar feina un cop han finalitzat el seu cicle formatiu oficial a distància.

Si has aconseguit el teu titulació oficial a distància en Linkia FP , et felicitem i et vam informar que podràs accedir al mercat laboral, amb un perfil competitiu capaç de satisfer les demandes laborals actuals. Per a això hauràs de fer un bon CV. Escriure un bon CV pot ser un dels reptes més difícils a l’hora de trobar feina.

No et preocupis i mira els consells que et donem des Linkia FP a distància per escriure un bon CV!

1. No et passes de les 2 pàgines

Un CV ha de ser d’una o dues pàgines, paper A4. Els empresaris no estan més de 8 segons de mitjana mirant un CV. Per passar el primer filtre has de ser concís en la informació. Un resum laboral amb les teves dades personals i la informació que resulta útil per al lloc en qüestió serà suficient.

2. Adapta el teu Curriculum Vitae

No tots els treballs exigeixen les mateixes habilitats, en el cicle formatiu a distància realitzat en Linkia FP segur que has descobert quines són les teves millors habilitats. Defineix correctament el teu perfil i adapta la informació més important als interessos de l’empresa. Destaca les habilitats que et fan valuós per a l’empresa. Pensa en les habilitats que et diferencien dels altres candidats i aporten valor a l’empresa.

3. Carta de Presentació

Utilitza la carta de presentació per explicar per què ets la millor persona per a aquest treball.

4. El CV no ha de tenir buits de temps.

Si has estat aturat i per no generar preocupació en el seleccionador, fes èmfasi en els cursos d’actualització que hagis realitzat i com poden afavorir al lloc al qual optes.

5. CV actualitzat

Has de mantenir el CV al dia si estàs buscant feina i si no està en recerca activa, també és recomanable. Cada vegada que alguna cosa significativa passi en la teva carrera, anota-ho per afegir-lo a teu perfil i que no s’oblidi. Si has acabat el teu cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior en Linkia FP a distància podràs afegir a la part de formació reglada del teu CV.

6. Evita els errors

Comprova que no hi hagi errors perquè els seleccionadors els busquen i pot ser molt compromès. No està de més utilitzar un corrector ortogràfic, segur que els has utilitzat per al lliurament de treballs durant la teva cicle formatiu a distància en Linkia FP. No dubtis a utilitzar-lo en el teu CV!

7. Digues sempre la veritat

Evita dir coses que no siguin certes o mentir sobre els teus competències o formació, l’últim que voldràs és perdre la teva treballat per haver mentit o no saber què contestar davant preguntes del seleccionador sobre temes que dius saber.

8. No ferms el CV

Ni tampoc li anexes informació que encara no t’han demanat, com cartes de recomanació, fotocòpia del teu títol universitari, constàncies de treball, diplomes, etc … ¡lliurament com a màxim 2 fulls!

9. Una imatge val més que mil paraules

Vivim en un món on la imatge és molt important, això també s’aplica al teu CV. Afegeix una foto Professional i actualitzada en el teu CV.

10. Paraules claus o Keywords en el teu sector

Moltes vegades els reclutadors fan recerques ràpides i solen buscar frases o paraules claus en els currículums. La raó de fer-ho així és per descartar de manera àgil i ràpida els candidats que no compleixen amb els requisits del lloc de treball. Realitza la llista de les teves paraules clau i afegeix-ne al teu currículum vitae, les pots trobar a les ofertes de treball a què et vas a presentar. Pots utilitzar frases com: “revisava les vendes mensuals” o “realitzava informes de vendes” Pots també fer una recerca entre candidats amb un perfil similar i comprovar quines són les paraules més esmentades.

 

Esperem que com a alumne o titulat de Linkia FP trobis el treball perfecte per a tu, amb aquests 10 consells.

A per totes, l’actitud és molt important en aquesta etapa.

Autor: Carmen Uroz

Vols més informació sobre l’FP Oficial a Distància amb Linkia FP?

Visita linkia.interficie.com o truca al 900 67 02 02

  • Home
  • Blog
  • Linkia FP t’ajuda a crear un bon CV

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK