Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Acord de col·laboració entre Linkia FP i Universitat Internacional De la Rioja (UNIR)

Acord de col·laboració entre Linkia FP i Universitat Internacional De la Rioja (UNIR)

Linkia FP , agrupació de centres homologats de Formació Professional a distància, ha arribat a un acord pioner a Espanya amb la Universitat Internacional de la Rioja, la universitat en línia espanyola que compta amb el major nombre d’alumnes, per facilitar la continuïtat universitària dels estudiants de Formació Professional en línia. L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar l’accés a carreres universitàries en tots els estudiants de graus superiors.

D’aquesta manera, Linkia FP i la Universitat Internacional de la Rioja, que comparteixen model pedagògic – basat en l’acompanyament proper a l’alumne, mitjançant tutories periòdiques individualitzades, i a partir de classes en línia en directe – posen en marxa un sistema que ofereix una trajectòria curricular conjunta i agilitza els tràmits, gestions i convalidacions d’assignatures.

Les dues entitats donen així resposta als més de 51% estudiants espanyols que, un cop finalitzats els seus estudis de Formació Professional, volen seguir amb una carrera universitària i obtenir així una doble titulació superior.

En l’actualitat, els estudis de Formació Professional són més propers a la realitat del mercat de treball, i compten amb taxes d’inserció laboral cada vegada més elevades. Segons fonts del Ministeri d’Educació, a Espanya es necessitaran més de 8 milions de professionals de caràcter tècnic fins a l’any 2020.

Per la seva banda, des del 2012, la modalitat en línia de la Formació Professional ha augmentat més d’un 70%, i ha arribat a superar els 40.000 alumnes en 2016. l’estudiant de formació professional en línia té una mitjana d’edat de 27 anys, a diferència del de la presencial, que compta amb una mitjana de 18 anys. Així mateix, l’estudiant en línia té un perfil professional superior, ja que el 57,5% té experiència laboral i ha cursat altres estudis professionals previs.

El referent en la formació professional a distància  

Creada el 2012, a partir de tres centres adscrits, Linkia FP ha crescut fins a esdevenir la primera xarxa de Formació Professional a distància d’Espanya, amb 12 centres que acumulen una mitjana de 40 anys de trajectòria. Amb 15 graus formatius – 11 de grau superior i 4 de grau mitjà – i més de 210 docents, l’entitat de Formació Professional té més de 2.200 alumnes de totes les províncies d’Espanya formant-se en l’actualitat i ja han passat 4.700 alumnes per les seves aules virtuals. Tots els centres que formen part de Linkia FP estan avalats per una llarga experiència en la Formació Oficial presencial i estan autoritzats per impartir la Formació Professional a distància.

Un nou concepte d’universitat en línia

Amb més de 38.000 estudiants graduats i 24.000 formant-se en l’actualitat, la Universitat Internacional de la Rioja és la que més alumnes té a Espanya en la modalitat online. Es tracta d’un nou concepte d’universitat en línia basat en un model pedagògic únic i eficaç a partir de classes en línia en directe i acompanyament d’un tutor personal.

Podràs trobar la nostra notícia a:

  • Home
  • Blog
  • Acord de col·laboració entre Linkia FP i Universitat Internacional De la Rioja (UNIR)

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK