• Home
 • >>
 • Linkia FP
 • >>
 • Acord de col·laboración entre Linkia FP i Hight Tech Hotels Resorts (Petit Palace Hotel)
 • Acord de col·laboración entre Linkia FP i Hight Tech Hotels Resorts (Petit Palace Hotel)

  Linkia FP

  El passat 23 de gener es va signar el conveni de col·laboració amb Petit Palace hotels , un recull d’hotels singulars amb un disseny únic pensats per sorprendre i garantir que el client gaudeix del seu temps com es mereix. Compten amb tecnologia d’última generació, ubicats en edificis emblemàtics al centre de Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Mallorca, Màlaga i Bilbao.

  Les dues entitats consideren important i adequat que els alumnes de Linkia FP puguin dur a terme les activitats de pràctiques presencials en el marc empresarial, amb l’objectiu de complementar el programa formatiu que estan cursant i facilitar la seva posterior accés al mercat laboral a través d’un enfocament pràctic dels coneixements adquirits durant el curs de les diferents Titulacions oficials de Formació Professional.

  La signatura d’aquest acord converteix High Tech Hotels & Resorts a centre col·laborador de les pràctiques dels alumnes de Gestió d’Allotjaments Turístics , Administració i Finances , … entre d’altres cicles que pertanyen a Linkia FP.

  Autora: Carmen Uroz

  Perfil

  Linkia FP es una agrupación de Centros Oficiales de Enseñanza de Formación Profesional que se unen para ofrecer sus Títulos Oficiales en modalidad online.

  Actualmente se imparten ciclos de las ramas de Informática y comunicaciones, Servicios socioculturales y a la comunidad, Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Sanidad.