• Home
 • >>
 • Linkia FP
 • >>
 • Acord de col·laboració entre Linkia FP i Hight Tech Hotels Resorts (Petit Palace Hotel)
 • Acord de col·laboració entre Linkia FP i Hight Tech Hotels Resorts (Petit Palace Hotel)

  Linkia FP

  El passat 23 de gener es va signar el conveni de col·laboració amb Petit Palace hotels , un recull d’hotels singulars amb un disseny únic pensats per sorprendre i garantir que el client gaudeix del seu temps com es mereix. Compten amb tecnologia d’última generació, ubicats en edificis emblemàtics al centre de Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Mallorca, Màlaga i Bilbao.

  Les dues entitats consideren important i adequat que els alumnes de Linkia FP puguin dur a terme les activitats de pràctiques presencials en el marc empresarial, amb l’objectiu de complementar el programa formatiu que estan cursant i facilitar la seva posterior accés al mercat laboral a través d’un enfocament pràctic dels coneixements adquirits durant el curs de les diferents Titulacions oficials de Formació Professional.

  La signatura d’aquest acord converteix High Tech Hotels & Resorts a centre col·laborador de les pràctiques dels alumnes de Gestió d’Allotjaments Turístics , Administració i Finances , … entre d’altres cicles que pertanyen a Linkia FP.

  Autora: Carmen Uroz

  Introduce tu comentario

  Qui som

  Linkia FP és una agrupació de Centres Oficials d'Ensenyament de Formació Professional que s'uneixen per a oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.

  Actualment s'imparteixen cicles de les branques d'Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hostaleria i turisme, Sanitat.

  Els nostres cursos
  Descobreix tots els nostres cicles formatius a distància
  Veure cursos