SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp
  • Linkia FP
  • Acord de col·laboració entre Linkia FP i Hight Tech Hotels Resorts (Petit Palace Hotel)

Acord de col·laboració entre Linkia FP i Hight Tech Hotels Resorts (Petit Palace Hotel)

El passat 23 de gener es va signar el conveni de col·laboració amb Petit Palace hotels , un recull d’hotels singulars amb un disseny únic pensats per sorprendre i garantir que el client gaudeix del seu temps com es mereix. Compten amb tecnologia d’última generació, ubicats en edificis emblemàtics al centre de Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Mallorca, Màlaga i Bilbao.

Les dues entitats consideren important i adequat que els alumnes de Linkia FP puguin dur a terme les activitats de pràctiques presencials en el marc empresarial, amb l’objectiu de complementar el programa formatiu que estan cursant i facilitar la seva posterior accés al mercat laboral a través d’un enfocament pràctic dels coneixements adquirits durant el curs de les diferents Titulacions oficials de Formació Professional.

La signatura d’aquest acord converteix High Tech Hotels & Resorts a centre col·laborador de les pràctiques dels alumnes de Gestió d’Allotjaments Turístics , Administració i Finances , … entre d’altres cicles que pertanyen a Linkia FP.

Autora: Carmen Uroz