Xarxa de Centres d'FP Oficials

Linkia FP és la primera Xarxa de Centres Oficials de FP Oficial Online

CENTRE D'ESTUDIS politècnics

Centre d’Estudis Politècnics és un Centre Privat concertat dedicat a la Formació Professional des de fa més de 40 anys pel qual han passat més de 30000 alumnes.

El centre disposa de professors amb formació acadèmica i experiència laboral pel que són coneixedors tant de la realitat de l’aula com de l’empresa. Funcionen com un equip, amb titulacions polivalents, que faciliten l’acompanyament de l’alumnat en el seu procés d’aprenentatge i creixement personal.

Coneix una mica més del CEP aquí

CENTRE D'ESTUDIS SANT FRANCESC - Grup STUCOM

Centre d’Estudis Sant Francesc desenvolupa la seva activitat docent en l’àmbit de la Formació Professional des de 1978. El 2012 el centre s’uneix al Grup STUCOM, dedicat també a la Formació Professional des de 1971 i amb una gran experiència en el sector educatiu, al qual pertany també el Centre d’Estudis STUCOM.

Centre d’Estudis Sant Francesc és un Centre Integrat de Formació Professional de qualitat que té com a objectiu garantir les competències professionals, socials i personals dels seus alumnes donant alhora resposta a les necessitats del mercat laboral.

Coneix una mica més del CESF aquí.

MONLAU ESTUDIS PROFESSIONALS

Monlau és un centre d’estudis de referència a Barcelona, tant a nivell d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Contínua. Oferim una oferta formativa àmplia, completa i adaptada a cada moment.

Cada any es formen a les nostres aules més de 1.500 alumnes i alumnes, que creixen amb nosaltres interioritzant un model d’aprenentatge professional i personal sòlid per al seu futur.

Coneix una mica més de MONLAU aquí.

STUCOM Centre d'Estudis - Grup STUCOM

Stucom, centre fundador de Linkia FP, és una institució privada i concertada amb una trajectòria de 45 anys com a referent en l’àmbit de la Formació Professional. El Centre d’Estudis Stucom juntament amb el Centre d’Estudi Sant Francesc, també adherit a la Xarxa de Centres Adscrits de Linkia FP, pertanyen al Grup Stucom.

Gràcies al treball diari del seu equip de professionals, Stucom ha estat capaç d’adaptar-se als canvis formant a milers d’alumnes i inserir amb èxit en el mercat laboral.

Coneix més sobre STUCOM Centre d’Estudis aquí.

ACADÈMIA IGUALADA

L’Acadèmia Igualada és una institució d’ensenyament privat i laic, concertada per la Generalitat de Catalunya que neix al 1939 quan la ciutat d’Igualada va encomanar al seu fundat Antoni Jorba i Soler, la tasca de posar en marxa un centre dedicat a l’ensenyament.

Durant aquests més de setanta-cinc anys, Acadèmia Igualada ha crescut i ha evolucionat al ritme de la societat, però sempre s’ha mantingut fidel a la seva Ideari i al seu projecte d’escola: Una escola viva, propera a les famílies, acollidora, que té com a objectiu últim la formació acadèmica i l’educació dels alumnes en els valors de la responsabilitat, l’esperit de superació, la convivència, la tolerància i el respecte.

Coneix una mica més de l’Acadèmia Igualada aquí.

BEMEN-3

Des de 1966, el centre Bemen-3 es dedica a la Formació Professional, oferint una formació qualificada que permet la integració en el món laboral, potenciant contínuament el clima de diàleg, respecte i naturalitat en les relacions interpersonals.

Bemen 3 sempre ha estat un centre pioner en el desenvolupament de nous ensenyaments de Formació Professional adaptats a la societat de cada moment. Actualment ofereix formació presencial adaptada a la societat de cada moment.

Coneix una mica més de Bemen-3 aquí

EDUCEM

Educem som un centre d’ensenyament on impartim totes les etapes educatives de la formació reglada, començant per l’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat fins arribar als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, autoritzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Educem som escola d’adults autoritzada per atendre totes les necessitats formatives actuals: Proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Programes de Formació Inicial (PFI), Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO), Curs d’Accés a Grau Mitjà ( CAM) ia Grau Superior (CAS).

Coneix una mica més de EDUCEM aquí.

EUROAULA

Euroaula, Escola Universitària de Turisme, és una institució fundada l’any 1987 i especialitzada en la formació turística. Entre la seva oferta formativa ofereix Màsters i Postgraus i estudis post-universitaris de turisme totalment reconeguts. A més la institució imparteix també cicles formatius de grau mitjà i grau superior en modalitat presencial i en modalitat online com a centre adscrit a Linkia FP.

Euroaula és una institució educativa especialitzada en turisme amb vocació d’innovació pedagògica, formant els futurs professionals del sector turístic amb l’ús de coneixements teòrics i l’estudi de casos reals.

Coneix una mica més de EUROAULA prement aquí.

ESCOLA TÈCNICA GIRONA - ETG2

ETG2 és una escola del grup de centres d’ESCOLA TÈCNICA GIRONA, en la qual formen professionals del món de l’empresa a través de cicles formatius oficials.

Han escollit aquesta branca formativa perquè és una de les que té un major creixement i aporta més valor professional. El comerç, el màrqueting i les finances mouen el món i el mercat laboral ofereix uns alts nivells de demanda de persones qualificades, al mateix temps que les sortides professionals són molt diverses.

Coneix una mica més de ETG2 aquí.

INSTITUT DE FP SANITÀRIA ROGER DE LLÚRIA

Al 2019 es compliran 40 anys de la creació de l’Institut de FP Sanitària Roger de Llúria. Un centre de referència en l’àmbit de la salut, amb un alt percentatge d’inserció laboral. La majoria dels seus alumnes estan treballant en hospitals, clíniques, consultoris, laboratoris i altres centres sanitaris, o bé continuen els seus estudis a la universitat.
Els docents són professionals del sector sanitari, amb una trajectòria consolidada, que aporten una visió innovadora i actual.

Els estudis que s’imparteixen són cicles formatius de grau superior: Dietètica (únics estudis a tot Espanya que ofereixen una visió integradora i ecològica), Laboratori Clínic i Biomèdic i Imatge per al Diagnòstic i Medicina nuclear; així com el cicle de grau mitjà d’Auxiliar de cures d’infermeria. Es complementen amb cursos de Formació Continuada de qualitat.

Coneix una mica més d’Institut de FP Sanitària ROGER DE LLÚRIA aquí.

TEIDE-Hease CENTRES DE FORMACIÓ

Teide-Hease són tres centres educatius dedicats a la Formació Professional en els seus dos subsistemes de formació reglada – Cicles Formatius de Formació Professional Bàsica, Grau Mitjà i Superior – i Formació per a l’Ocupació; disposen d’una àmplia oferta educativa en contínua actualització la meta és formar els professionals que el mercat laboral demana en cada moment.

En l’actualitat Grup Teide-Hease es configura jurídicament com una Societat Cooperativa d’Ensenyament-Treball en la qual els professors són alhora treballadors i propietaris de l’empresa; la implicació democràtica de la que gaudeixen ens fa a tots partícips de la seva comuna projecte i els permet assolir alts nivells de qualitat i excel·lència en la seva activitat.

Coneix una mica més de TEIDE-Hease aquí.

CAMPUS DENTAL ALBACETE

Campus Dental Albacete es compon d’una Clínica Dental i un Centre de Formació Professional reglada d’àmbit europeu. Un concepte innovador que crea un entorn sanitari format per especialista Odontòlegs i Professors.

La missió que comparteixen amb les Clíniques Campus Dental és la cura de la salut bucal de tota la família. Els seus Clíniques compten amb un equip de professionals dentistes, odontòlegs altament qualificats amb l’objectiu principal d’oferir el millor tractament personalitzat per a cada pacient.

Coneix una mica més de Campus Dental Albacete aquí.