Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Els millors consells per aprendre anglès

Els millors consells per aprendre anglès

aprendre anglès Arriba el moment de parlar anglès i ja t’entren les suors, oi? Estàs fart que et diguin que avui en dia tots els joves saben anglès, i que cada vegada que et parlin en anglès estiguis debatent a respondre yes, no o i do not know. Llavors, segueix llegint, perquè tenim els millors consells perquè comencis a aprendre anglès ràpid i de manera divertida. Si ets d’aquest tipus de gent que quan surt d’Espanya sap dir poc més que: Hello, good bye i thank you very much. Si ja estàs cansat de que cada vegada que surtis Espanya, hagis de fer servir l’idioma de signes com a idioma oficial. Prepara’t per llegir els nostres consells d’avui per començar a aprendre anglès i que no et entre les suors cada vegada que comences a sentir aquest idioma:

  • Escolta molta música (en anglès): I no només l’escoltis, intenta aprendre’t la lletra de les cançons en anglès, que quan et posis a tatarear alguna de les teves cançons preferides en anglès no s’hagi d’interpretar si estàs parlant en anglès o alemany. El estudiar anglès a través de cançons és una manera amena i que et farà aprendre moltíssim. Quan et sàpigues un rap d’Eminem o Nicki Minaj, definitivament, ningú podrà posar en dubte els teus dots a l’hora que coneixes l’idioma.
  • Utilitza la tecnologia i ‘juga !: Si vols aprendre anglès online, ara és més fàcil que mai. Hi ha moltes aplicacions com duolingo i Babbel que t’ajudaran a aprendre un munt de paraules noves ja com construir les frases de manera adequada. Aquestes aplicacions consisteixen en jocs que combinen tant escoltar com escriure en anglès i segur que et seran molt útils. Aprofita qualsevol estoneta al metro per anar millorant els teus dots. A més, no només tenen molts sinó molts més idiomas.Y si vols practicar per treure’t un títol oficial en anglès t’asseguro que et serà molt útil la pàgina de Flo joe on podràs veure la dinàmica dels exàmens oficials i, sobretot, practicar !
  • Mira sèries en anglès: Si vols començar a aprendre anglès ràpid la clau és que comencis a sentir veus en anglès i et puguis familiaritzar amb altres accents. El normal és que si encara estàs molt verd amb l’idioma et posis subtítols també en anglès. Comèdies com Modern Family, Friends o Com Vaig conèixer A La vostra Mare, acostumen a ser una aposta segura, ja que, et seran fàcils d’entendre i no requereixen molta concentració ja que tenen una trama fàcil de seguir.
  • Llegir en anglès: Segur que hi ha milers de temes que t’interessen com futbol, moda, turisme i un llarg etcètera. Hi ha milers de revistes britàniques súper reconegudes que et convertiran en un expert en el tema que vulguis. Fins i tot a través de llegir articles en línia també t’ajudarà a anar millorant a poc a poc. I, si no, sempre tens l’opció de començar per llibres breus que t’ajuden a anar entenc més l’idioma.
  • Viatjar: Sento dir-te que la millor manera d’aprendre una llengua és a través de la gent. Però, no t’atabalis si no coneixes a ningú anglès. Els viatges que facis poden ser el teu moment perfecte per desenvolupar totes les aptituds que has anat desenvolupant amb els consells anteriors. Anima’t a conversar amb la gent nativa i ‘pràctica!

Molta gent, té vergonya de començar a parlar anglès per por de equivocar-se. Però, de debò, perd la vergonya i més si estàs de viatge. El més probable és que no tornis a saber d’aquesta gent en la teva vida. Espero que t’hagin estat útils els consells que t’hem donat avui per aprendre anglès d’una manera amena i, per fi, poder entaular una conversa sense sentir aquest sentiment de terra trágame. En Linkia FP som molt conscients de la necessitat d’aprendre anglès per poder adaptar a el nou entorn laboral així que en els nostres cursos podràs trobar moltes alternatives que et permetran tenir un currículum envejable. I, si t’interessen més consells a la per començar a aprendre anglès déjanoslo en els comentaris, estarem encantats d’ajudar-te.

Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: Els millors consells per aprendre anglès. T’esperem en el pròxim

  • Home
  • Blog
  • Els millors consells per aprendre anglès

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK