Centre oficial d'FP

Stucom

Logo del centro

Formació Professional de STUCOM

Stucom, centre fundador de Linkia FP, és una institució privada i concertada amb una trajectòria de 47 anys com a referent en l'àmbit de la Formació Professional.

El Centre d'Estudis STUCOM juntament amb el Centre d'Estudis Sant Francesc (CESF), també centre formador de Linkia FP, constitueixen els centres de Formació Professional del Grup Stucom. Tots dos Centres formen part de la Xarxa de Centres adscrits a Linkia FP des de 2012.

STUCOM, gràcies al treball coordinat del seu equip de professionals, ha estat capaç d'adaptar-se als canvis i recollir les necessitats de les empreses formant a més de 25.000 alumnes i inserint amb èxit en el mercat laboral.

La inserció i la promoció laboral al llarg de la vida, és un objectiu prioritari per a Stucom. Per aquest motiu, l'any 2016 Grup Stucom crea l'Agència de Col·locació Click & Do que ofereix serveis d'orientació, inserció i ocupació a alumnes i exalumnes.
A través d'Linkia FP, Stucom Centre d'Estudis, es posiciona en la formació en línia impartint cicles de grau mitjà i superior en modalitat online a les àrees professionals d'Informàtica i Comunicacions, Comerç, i Administració i Gestió d'Empreses.

L'oferta formativa presencial de STUCOM engloba Batxillerat, Formació Professional de les famílies d'Administració, Comerç i Informàtica tant de grau mitjà com de grau superior, i Programes de Formació i Inserció entre d'altres.

Centre d'Estudis STUCOM
93 301 56 96
Pelayo 8, 08001 Barcelona

Cicles formatius a distància en

Escull el cicle que millor s'adapti a tu

Cicles formatius presencials a STUCOM

Cicles Formatius de Grau mitjà:

CFGM Activitats Comercials

CFGM Gestió Administrativa

CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Cicles Formatius de Grau superior:

CFGS Màrqueting i Publicitat

CFGS Vendes i Espais Comercials

CFGS Administració i Finances

CFGS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web