Com sol·licitar el teu beca per estudiar a Linkia FP?

D’acord amb la convocatòria anual del Ministeri d’Educació i Formació Professional i les Conselleries d’Educació, l’alumnat que decideixi emprendre una nova etapa en Linkia FP i estudiar una Formació Professional, pot accedir a una beca si compleix amb una sèrie de requisits oficials.

Tipus de Beques

És important destacar que els estudiants disposen de dos tipus de beques diferents, una que ofereix el Ministeri d’Educació i Formació Professional i que serveix tant per a cursar una FP presencial com a distància, i altres que ofereixen les comunitats autònomes i que només s’apliquen a l’FP presencial.

Des Linkia FP, podeu optar per:

  1. Beques Ministeri. Aquells i aquelles estudiants que realitzin el curs a distància, arreu del territori nacional, poden accedir a la sol·licitud de la beca del Ministeri d’Educació i Formació Professional.
  2. Beques Comunitat de Madrid (només per a la Modalitat presencial). L’alumnat que vagi a cursar una fp en un centre presencial, en aquest cas al centre de Linkia FP Madrid, pot sol·licitar la beca que ofereix la Comunitat de Madrid.

En els enllaços adjunts podràs veure la informació i les dades generals sobre la beca i, a més, tots els detalls necessaris que has de complir per sol·licitar-la.

Quan pots sol·licitar la teva beca?

  • Beca del Ministeri d’Educació i Formació Professional. El termini per a sol·licitar la beca està obert des del 3 d’agost de 2021 fins al 30 de setembre. Contacta amb el teu centre adscrit a partir del dia 6 de setembre i t’informaran de tots els detalls.
  • Beca de la Comunitat de Madrid. El primer termini de presentació de sol·licituds, conegut com a “beques de primera oportunitat” va estar obert des del 7 fins al 30 de juny de 2021. No obstant això, hi ha un segon termini, l’obertura començarà al mes de setembre de 2021.

Si tens qualsevol dubte o necessites resoldre alguna qüestió, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’ho solucionarem a l’instant!